Colorful autumn

7. októbra 2016

 Už sa mi pomaličky napĺňa diár povinnosťami. Mám za sebou prvú konzultáciu diplomovky takže začínam na nej pomaličky pracovať, píšem semestrálky a o chvíľu očakávam aj prvé zápočty. Ten čas ide neskutočne rýchlo. Aj dnešok mi ubehol tak rýchlo a to som len písala semestrálku, cvičila, varila, vybavovala pracovné veci a už je večer. Zajtra si dávam “oddychový “ deň. S Petim sa chystáme do Ba do novootvoreného obchodu NYX. Chceme si spraviť menší výlet, trochu vypnúť od školy. Veď nám ešte tak veľmi neprihára. No nie ?!

Outfit sme fotili s Petim počas našej prechádzky. Musím nájsť vo Zvolene nejaké nové miesta na fotenie, pretože zvyčajne sa “skrývam“ niekde v parku. Nemám rada pozornosť keď sa na nás okolie pozerá, “čo robíme“. Mohli by ste mi (blogerky) poradiť ako sa uvoľniť pri fotení aj keď okolo vás prechádzajú ľudia ? Bola by som rada ak by ste mi poradili, pretože ja fakt neviem ako s tým bojovať. 
Photos by Peti

Outfit: shirt - Takko / coat - z Poľska/ trousers – C&A/ shoes – Gate / bag - sakypaky/ bracelet - Naušničkovo Náramkovo/ earrings - Takko / scarf – H&M

32 komentárov

  1. Ani mi nemluv, já se z té školy za chvíli zblázním! A jinak moc hezký outfit, ty boty jsou rozkošný a moc se mi líbí kabelka! :)

    Petra Bartáková

    OdpovedaťOdstrániť
  2. veľmi krásne farby :) túto horčicovú mám veľmi rada :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásný outfit ♥ Moc se mi líbí kombinace všech těch barev ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásný outfit-jako vždy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Och, perfect outfit!
    Great shoes and bag <3
    Lovely!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Úžasný outfit! :)
    O škole mi radši ani nemluv, už skoro dva týdny jsem nemocná, teprve včera jsem se trošku vzpamatovala a najednou jsem zjistila, že už toho všeho je nějak moc a trošku nestíhám, přesto si dávám ještě odpočinkovej víkend, potřebuju se ještě doléčit, tak snad se pak z toho příští týden nezblázním ;)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ti prajem skoré uzdravenie a držím palce v škole aj ja mám toho veľa, ale musíme to nejako zvládnuť :)

      Odstrániť
  7. musím povedať, že zvolené farby sú naozaj nádherné!
    a zamilovala som sa do tvojich úžasných tenisiek!!!

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásne fotky veľmi ti to pristane :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Náádherné fotky, outfit super, moc ti to sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ta "hořčicová" šála je naprosto super! Krásně se na podzim hodí, uplně souzní s barvami venku a moc se mi líbí v kombinaci s modrým kabátem! :) Dávám Ti odběr a budu ráda, když koukneš i ke mně a dáš lajk na fb! :)
    www.lifestylebirdie.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Nádherné farby, skvelá kombinácia. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Musím říct, že tento top vypadá velmi krásně :) Hlavně ten šál, ten odstín je nádherně podzimní, moc to všechno krásně ladí, s tou modrou to vypadá elegantně a krásně :-)!
    P.S. focení bych se nebála, myslím, že někteří ani nevnímají, že se někdo venku fotí, někteří se mile usmívají a myslím si, že naopak to nikomu nevadí, ale je to milé :-)!!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti, som rada, že sa ti outfit páči :) a ďakujem za povzbudenie a radu do fotenia :)

      Odstrániť
  13. super outfit :) páči sa mi tá kombinácia tých farieb a ten šál a kabát sú top .. asi by som si možno vzala len inú kabelku :) čo sa týka fotenia tiež si radšej vyberám miesta, kde nie je toľko ľudí, pretože nemám rada pocit keď sa druhý na teba tak pozerajú, ale v podstate čím takto fotím viac si na to zvykám a už mi to nevadí, veď predsa o tom sú blogerky :) nemôžu sa vždy len skrývať a mali by sme ukázať ľuďom, že je to normálne takto sa fotiť :) ... takže skús tých ľudí ignorovať a zamysli sa prečo to robíš a pôjde to samo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Napísala si to pekne :) Možno fakt len príliš riešim ľudí čo si o mne myslia a nezameriavam sa skôr na to, prečo to robím. Ďakujem :)

      Odstrániť
  14. Pekné farebné kombinácie :) Sluší ti to, ale je to úplne mimo môj štýl, ja by som v tom vyzerala smiešne :D
    A čo sa týka fotenia, tak ja absolútne nemám problém s tým, že na mňa ľudia pozerajú. Ono to je problém tých našich malých miest, že tu každý všetko rieši a za všetkým sa otáča. Ale si pekná, tak je prirodzené, že sa ľudia na teba pozerajú :D
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako som písala o komentár vyššie možno je chyba vo mne, že to "pozeranie" veľmi riešim. Ďakujem :)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.