Beauty time / Catrice

2. novembra 2016

Dnes mám taký zvláštny deň. Možno je to tým počasím, že akosi nemám náladu na nič. Stále len premýšľam. Viete nad čím ? Ako sa v dnešnej dobe odlíšiť od ostatných. V rámci štýlu obliekania, možno v líčení, účese, možno aj v blogu keď je toho toľko teraz veľa. Necítim sa momentálne nejako vo svojej koži. Keď mi v nedeľu v práci povedal o 3 roky mladší chalan (ktorý mimochodom vyzeral na min. 25 rokov), že na 23 vôbec nevyzerám, že vyzerám veľmi mlado (čo by mi malo polichotiť – ale nestalo sa tak), začala som zase premýšľať nad zmenami. Viem, že človek by sa nemal porovnávať, ale znova prišlo u mňa to, že si všímam odlišnosti medzi mnou a možno inými blogerkami v mojom veku, ktoré vyzerajú viac žensky a dospelo. Máte aj vy niekedy takéto “myšlienkové pochody“ či len ja som stále taká nespokojná?

Ako som Vám spomínala, v mojich instastories, do mojej kozmetickej taštičky pribudol sypký púder od Catrice, ktorý som už dlho chcela vyskúšať. Zároveň som si vybrala aj túto novinku – matný rúž od znova mojej obľúbenej Catrice. Ak ste zvedaví aké tieto produkty sú tak ste na správnom mieste. Poďme na to!
Ak máte mastnú či zmiešanú pleť tento sypký púder bude pre Vás ideálny. Ja mám mastnú T-zónu (ako takmer každý s týmto typom pleti). Po nanesení mi krásne zmatnil pleť a vytvoril prirodzený finish bez “ďalšej farby“. Tým myslím, že je biely – je pre každý tón pleti a tak sa nemusíte báť, že po čase Vám na pleti zoranžovie. Negatívum jedine vidím v aplikácii, ale to je možno za to, že na tieto sypké púdre nie som zvyknutá. Naopak je skvelé, že si odsypete z nádobky len toľko koľko potrebujete. Na pleti mi vydržal možno nejakých 10h bez akejkoľvek úpravy čo je u mňa veľké plus za takú cenu.Určite Vám ho odporúčam vyskúšať.
Kedysi som rúže/lesky vôbec nenosila. A teraz mi rúže pribúdajú jedna radosť. Chcela som vyskúšať túto novinku v podobe matného rúžu od Catrice. Mala som zálusk na ešte jeden odtieň (010 Bare nude´s soul), ale ten bol vo Zvolene vypredaný. Nakoniec som odišla len s odtieňom 020 Best rosebuddies forever. Rúže majú krásnu pigmentáciu, matný efekt a na perách vyzerajú úžasne. Keď ich mám porovnať s Essence (príspevok tu), tak mám pocit, že o niečo dlhšie vydržia, ale s mojim obľúbeným Sleek-om sa vo výdrži nemôžu porovnávať. Ale za tú cenu fakt stoja za vyskúšanie. Vyskúšali ste už túto novinku od Catrice ?

7 komentárov

  1. Ach to keby mne niekto povedal, to by bola radost :D, ale fakt si myslim, ze zena moze vyzerat aj na 18 a zaroven moze byt zenska a elegantna :). Samozrejme takmer kazdy sa chce nejak odlisit, ale myslim, ze by to malo ist hlavne prirodzene :) A ty mas krasny blog aj super vyzeras :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekný príspevok, s tými ,,myšlienkovými pochodmi,, sme na tom rovnako, takže sa neboj, nie si sama. :) A ten rúž od Catrice má veľmi pekný odtieň!
    pieces of me

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nic si z toho nedělej, já mám 24 a tipují mi klidně i o 6 let míň :D Ale mně to vůbec nevadí, naopak mi to lichotí, lepší než kdyby mi tipovali třeba 30, z toho bych si teprve dělala těžkou hlavu! :D Není na tom podle mě nic špatného a já to třeba beru jako přednost :) Hlavně buď svá a nenech se tím porovnáváním strhnout :)
    Pusu ❤️

    Petra Bartáková

    OdpovedaťOdstrániť
  4. to je práve dobré keď vyzeráš mlado :) uvidíš ako za to budeš v takých 45 rada :)
    pozerala som nedávno na tie nové matné rúže, páči sa mi aj to balenie,a teraz ako ho máš na ruke aj odtieň :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Rúž sa mi veĺmi páči. A s tým to mám úplne rovnaké. Mám 21, ale vyzerám úplne ako 14 ročná.. preto aj keď niekomu poviem, koľko mám, tak neveria alebo mi tipujú oveľa menej. Nuž, ale nič s tým neurobím, jedine ak by som šla na plastiku. :-D Áno, každá žena chce vyzerať mladšie, ale zasa je rozdiel vyzerať žensky a mladá než vyzerať ako 14 ročné dievčatko. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ještě ne, ale ten pudr vypadá dobře. Jen je nemám ráda v tomto balení.:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.