Beauty time / Essence lipstick

22. novembra 2016

V poslednej dobe mám problém si zorganizovať čas. Každý deň mi pribúdajú nové a nové povinnosti a ja stále prepisujem zoznam čo je potrebné stihnúť. A ?! Nič nestíham. Všetko dorábam, odosielam vo večerných hodinách a ráno vstávam nevyspatá a bez energie. Dnes je z tých lepších dní, ale aj tak mám milión povinností. Chcela som sa Vám ozvať, že žijem a dúfam, že pravidelnosť článkov a toto všetko na blogu o chvíľu zase poženiem tým správnym smerom. Tak dúfam, že so mnou to ešte trochu takto vydržíte.😊

Na blogu ste si mohli všimnúť, že čoraz častejšie mi pribúdajú do kozmetickej taštičky rúže. A nie je tomu ani teraz tak. Už cca 2-3. týždeň striedam len tieto dva matné rúže od značky Essence. Sú dokonalé a v porovnaní s matnými leskami od tejto istej značky, o ktorých som Vám písala tu, je to neporovnateľné. A navyše..za málo peňazí veľa muziky!
Väčšinou keď si vyberám rúž zameriavam sa predovšetkým na zemité alebo staroružové odtiene. Iné mi vôbec nesedia. Dokonca ani červená mi nesedí. Tieto dva odtiene sú však dokonalé. Skvelá pigmentácia, pery mi takmer vôbec nevysušujú a za tú cenu dobrá výdrž.  Rúže mám v odtieňoch 02 perfect match a 03 wow effect. Už ste vyskúšali matné rúže od značky Essence ? 
Odtieň 02 perfect match.
Odtieň 03 wow effect.

6 komentárov

  1. Musíš si trošku nájsť aj čas pre seba aj keď je to ťažko niekedy, ľudia si zvykli veľmi naháňať za peniazmi ale aký to ma zmysel nič z toho života nemajú... Ty máš presne taký vkus ako aj ja strašne mám rada taketo farby a vždy siaham len po takýchto. červený rúž no možno sa hodí každému ale to by sme museli zistiť pri akej kombinácii s farbami by nam sedel. lebo ja si tiež osobne myslím že mne sa nehodí tiež, ale ked vidím niektoré tie baby s červeným ružom si poviem pre boha ty si sa nevidela v zrkadle? takže asi je to len v našej hlave. No aj tak si myslím že červený rúž proste zostaruje aspoň o 10rokov vidieť to.:))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. treba si aj oddýchnuť, lebo to naozaj niekedy za to nestojí :)
    krásne odtiene rúžov, také jesenné neutrálne a pritom pekné :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pane bože, ty jsou nádherné.. hm, řekla bych, že příští týden se má peněženka trošku prohne ♥ :D
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Miluju rtěnky od essence :) matné jsou opravdu nejlepší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Presne taketo obdobie mam momentalne aj ja, absolutne nic nestiham. Veci sa mi kopia a ja z toho stracam hlavu, ach len dufam ze to nejak stihnem vsetko do Vianoc. Tak ti prajem aby sa to aj tebe zredukovalo a uklidnilo a inak perfektne si to nafotila😍😍

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Prekrásne rúže, jemnučké, jesenno-zimné farbičky :)
    BeautyByLenka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.