7 things I love about winter

25. decembra 2016

Ako sviatkujete ? Poviem Vám, že tieto Vianoce boli u nás na jednu stranu smutné kvôli tomu, že nám chýbali tí, ktorí už pri nás nie sú, ale na druhú stranu tieto chvíle keď sme boli všetci spolu ako rodina aspoň počas Vianoc stáli/stoja za to. Už len Peti mi chýbal, ale aspoň na Silvestra budeme spolu. Ani neviem ako celý december zbehol. Odovzdávanie prác do školy, zápočty a skúšky dali zabrať, ale zvládla som to presne tak ako som to plánovala. Ďakujem za to! V stredu po skúške sme si konečne aspoň jeden deň užili spolu s Petim predvianočnú atmosféru. Prešli sme sa po Zvolene, dali sme si obed a skončili na punči. Bol fakt skvelý napriek tomu, že sme tak vymrzli. Čo máte radi vy na tomto období najviac ? 
ZABABUŠIŤ SA
Zbožňujem vrstvenie. Módu si užívam najmä počas jesenného a zimného obdobia. Aj keď ma hnevá, že nie sú až tak fotogenické na blog. A mimochodom hrubé ponožky, veľký šál a môj nový kožuch by som nosila stále! Aj vy ste podľahli kožuchom ako ja ? Najprv som sa obávala ako bude reagovať okolie a ako sa v ňom budem cítiť, ale odkedy som si ho prvý x obliekla už som ho nechcela vyzliecť. Dúfam, že ho čoskoro uvidíte aj detailnejšie z nejakého outfit postu.
KNIŽKY A SVIEČKY
Síce teraz nemám veľa času na knihy, ale vždy keď sa nájde voľná chvíľka aspoň kúsok si prečítam z knihy Ako sa stať Parížankou. Po tej knihe som vždy túžila a je dokonalá. Aké knihy sú Vaše obľúbené ? Pri čítaní aj len tak keď som doma/na intráku ma Peti zapáliť si sviečku. Je to ukľudňujúce, magické a to svetlo sviečky navodzuje pokojnú atmosféru. 
OZDOBOVANIE STROMČEKA
Pri ozdobovaní stromčeka počúvame vianočné koledy a konečne práve vtedy cítim tú vianočnú atmosféru a príchod Vianoc. 
BALENIE DARČEKOV
Tento rok som sa s balením darčekov vyhrala. Mohli ste ich vidieť aj na mojom instastories. Čím som staršia tak radšej obdarovávam ako dostávam, ale zase klamala by som keby som povedala, že z darčekov, ktoré dostanem nemám radosť. Mám rada prekvapenia a darčeky, ktoré sú osobné mi vedia urobiť najväčšiu radosť.
CHVÍLE PRE SEBA
To sú pre mňa chvíle s rodinou, bez učenia, bez makeupu, v teplákoch a mikine, pri rozprávkach, mastičkovanie – masky na vlasy, na tvár, plánovanie vecí na blog, čítanie článkov, pozeranie videí jednoducho chvíle pre seba a bez nijakého zhonu.😊
VIANOČNÝ PUNČ
S Petim aspoň raz pred Vianocami chodíme na vianočný punč. Keď už máme po predtermínoch a môžeme si konečne užiť naplno chvíle spolu. Síce tam riadne vymrzneme, ale tá chvíľka stojí za to. 

11 komentárov

  1. všetky tie veci milujem aj ja, super nápad na článok :) inak veľmi pekné fotky!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásný článek! :) Úplně jsem se tady při jeho čtení usmívala, souhlasím snad se vším, co jsi napsala, až teda na punč, který jsem letos bohužel nestihla a kožich, kterému jsem (zatím) nepodlehla :D

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásny článok a vypísala si úplne všetko, čo milujem! :)
    NEW POST : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. síce ja ešte punč nepijem ,ale inak to mám úplne rovnaké.A najmä to balenie darčekov :). Super článok a veľmi sa mi páčil :3 .

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Presne kvôli tomu zababušeniu sa milujem zimu! Balenie darčekov ma tiež baví pokiaľ ich nie je príliš potom to už vyzerá akoby to balil retardovaný človek :D. Zdobenie stromčeka je taká klasika, ale tento rok som to prenechala sestre. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Presne kvôli tomu zababušeniu sa milujem zimu! Balenie darčekov ma tiež baví pokiaľ ich nie je príliš potom to už vyzerá akoby to balil retardovaný človek :D. Zdobenie stromčeka je taká klasika, ale tento rok som to prenechala sestre. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Se vším souhlasím! Až na to balení dárků, to mi teda nikdy nešlo :D :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.