5 things to do every morning

17. februára 2017

Každý deň je iný..každé ráno je iné. Snažím sa, aby každý deň začal pozitívne. Samozrejme nie vždy je to jednoduché. Závisia od toho hlavne okolnosti a ľudia, ktorými sa človek obklopuje. Od kedy ma Peti požiadal o ruku povedala som si, že je načase konečne myslieť pozitívne, zmeniť sa, snažiť sa byť “imúnna“ voči negatívnej energii, mať sa rada a byť vďačná aj za maličkosti v živote. Zatiaľ mi to vychádza (klop,klop) aj keď okolnosti nie vždy sú také ružové. A čo zvyčajne rada robím každé ráno, aby som začala deň pozitívne ? Samozrejme vynechala som rannú hygienu, raňajky a makeup, pretože to je myslím samozrejmosť(haha). Presne toto.
Ráno bez čaju si neviem predstaviť. Či je leto alebo zima. Čaj u mňa musí byť. Musím priznať, že budem mať 24 rokov /bože, to už?/ a tej káve som ešte stále nepodľahla. Čo vy ? Káva alebo čaj ?
Po vypití čaju, najmä v zimnom období, nevynechám balzam na pery. Niekedy dokonca pred spaním si dávam na pery med, pretože moje pery sú v poslednej dobe popraskané a doslova bez života. 
Moje milované plánovanie. Plánujem zvyčajne ráno keď mám viacej času, pretože večer vždy padám do postele mŕtva od únavy. Plánujem “TO DO Listy“, články na blog, školu..Je pravda, že nie vždy všetko splním, neplánujem deň do poslednej bodky a  plány sa občas menia počas dňa, ale asi ma to nikdy neprestane baviť. Čo vy ? Aj vy ste posadnutí plánovaním ?
Samozrejme ráno nezabúdam ani prezrieť moje obľúbené blogy, videá a sociálne siete. Blogmi a videami som závislá. Priznám si to. Máte to tak aj vy ? Vadí mi hlavne to neustále porovnávanie, ktoré mám v hlave. Kritika a podceňovanie samej seba je niekedy u mňa ťažký oriešok prekonať.
Každé ráno aj večer si krémujem ruky. Najmä teraz, pretože tie suché ruky a pokožka..ach. Je to bieda. Ale statočne bojujem. Pred tým ako idem niekam si krémujem celé telo rôznymi telovými mliekami. Teraz momentálne v krémoch na ruky dominuje tento od Dermacolu a na telo je to od značky Balea vôňa kakaa. Máte nejaký tip na telové mlieko, ktoré pekne vonia ? Tie zbožňujem.

Akých 5 vecí robievate zvyčajne ráno vy ?

5 komentárov

  1. Hezký fotky <3
    Já taky ještě kávě nepodlehla a nění to nic, co by mě lákalo, takže ji asi nikdy pít nezačnu.
    Labello mám stejné jako ty u postele a kdyžje třeba, rty si namažu. Také se snažím hlavně ráno a večer:)
    Plánování jemoje já :D Bez něj bych to nebyla já :D
    A ruce si krémuju hodně málo, protože si nikdy nevzpomenu :/

    Hezký článek!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No ja zbožňujem ráno kávu. Čaje veľm nepijem, iba ak môj snúbenec urobí čaj pre seba do čajníka a je ho tam veľa, tak si dám z času na čas aj ja :) Z čajov mám najradšej mätový... No a kávu, tak tú nepijem preto, aby ma ráno pebrala..ja ju proste pijem preto, že mi chutí :) No, telové mlieka používam nonstop, pretože mám strašne suchú pokožku..do sprchy sa mi preto nikdy nechce..:D trvalo by mi to krátko..ako keď si človek povie, keď príde z práce, že dám si rýchlo sprchu a idem pod perinku.. :D ale ja si rýchlu sprchu nikdy nedám, lebo sa potom ešte tri hodiny krémujem, a to ja neznášam :D inak bez toho by ma všetko svrbelo a sťahovalo by mi pokožku..a každýýýýý večer si nakrémujem tvár nahrubo, lebo aj tá je mega suchá a môj snúbenec ma už volá, že som "mastičkárka" :D hahah no ale čo už. Inak to plánovanie by som chcela začať raktizovať aj ja..odkedy mám blog, chcela by sombyť viac konzistentná a tak..je to super, akurát som to nepraktizovala, lebo ja robím každý deň to isté... :D
    Super článok :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som teda určite za kávu :) bez nej si neviem predstaviť začiatok dňa a je to moje prvé miesto kam po zobudení idem - ku kanvici :) samozrejme potom hygiena, raňajky a taktiež plánovanie a diár :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hezký článek! Já své ráno začínám zdravou snídaní a kávou :) bez kávy si neumím ráno představit. Diář se snažím také plánovat a hned po ráno čtu pracovní e-maily. Ruce si krémuju spíš během dne. Ráno se bojím, když je ten mráz, aby mi to spíš neuškodilo.
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tyhle články miluju :)<3 Já tedy kopu za coffee team, bez kávy ráno nefunguji :D Co se organizace týče, je to totální úchylka. Ale zase jsem si jistá, že splním vše, co musím :) Na youtube strašně ráda projíždím Morning routine videa, cítím se u toho hrozně zrelaxovaná :D

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.