Beauty time / Balea telové mlieka

22. februára 2017

Dlho tu nebol beauty príspevok a tak som sa rozhodla, že to dnes napravím. Už vo viacerých článkoch som Vám písala, že bojujem so suchou pokožkou na celom tele. Najmä teraz v tomto chladnom období. Zbožňujem telové mlieka a krémy. Volajte ma “mastičkárka“ (haha). A ešte keď tak krásne voňajú ako títo dvaja krásavci – nedalo sa odolať. Ako bojujete so suchou pokožkou vy ? Čo používate ? 
V DM-ke som na ne narazila náhodou, pretože v ten deň som si hľadala nejaký šampón na vlasy. Poznáte to. Idete do obchodu s papierikom čo si chcete kúpiť a odídete s ďalšími min. 5 vecami navyše (haha). Vtedy som si kúpila aj tie skvelé masky na tvár od Garnieru, ktoré ste mohli vidieť tu. Telové mlieka sú s vôňou kakaa a druhý je s vôňou malín a magnólie. Krásne voňajú, rýchlo sa vstrebávajú a za tú cenu som ich tam nemohla predsa nechať.

12 komentárov

  1. ten s vôňou kakaa by som veľmi rada skúsila ;) musí byť úžasný!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No ja mám suchú pokožku tiež na celom tele.. a presne ako ked si písala článok o tých tvojich každodenných rituáloch, tak som písala koment, že ma snúbenec už volá, že som jeho mastičkárka, takže to poznám..každý deň sa krémujem a tvár ani nevravím..hrubá vrsta aj pred spaním.. :D no škoda, že v Írsku nie je Balea, majú krásne vône a tak používam iba telové mlieka od Nivea..ale minule som mala nejaké telové maslo a tak náááádherne voňalo :) škoda, že to bolo len také menšie, takže sa mi neoplatí kupovať si drahšie a voňavé produkty, keďže to spotrebujem.. ale toto s vôňou kakaa musí byť suprové :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Viem presne o čom hovoríš :D Aj ja hlavne pred spaním si dám veľkú vrstvu krému na celé telo :D..Ja zbožňujem čokoládu, kakao atď takže ja som si tú vôňu zamilovala :)

      Odstrániť
  3. Ja som si prednedávnom v DM-ke kúpila malinový sprcháč od Balei a bola som s ním veľmi spokojná a tá vôňa bola božská a myslím ,že to je vôňou niečo podobné ako to telové mlieko.Pekný krátky článok a i tie fotky sú super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja milujem v zime telové maslá, úplne najradšej mám broskyňové od The Body Shop. Inak moc pekné fotografie :)
    Klaudy´s enjoyment

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To telové mlieko mám aj ja a vonia nádherne. :-) je skvelé, rýchlo sa vstrebe, čo je pre mňa veľmi podstatné, no a ako som spomínala tá vôňa... toto mliečko sa dá len odporučiť každému. A ešte aj cena je super. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Balea je podle mě úplně skvělá na tyto produkty ♥ Všechno krásně voní, splňuje to, co slibuje a cena je bezkonkurenční :) Kakao mě úplně neláká, ale pro malinu asi skočím :) Asi nikdy nezapomenu na limitku krémů na ruce, která voněla po fialkách. Tyhle vůně nesnáším, ale ten krém jsem milovala. Škoda, že to nejlepší je vždy jen v limitovaných edicích :(

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Kozmetika od Balea je skvelá :) Milujem ich sprchové gély! Oba krémy vyzerajú super, už dlhšie som obzerala presne toto telové mlieko s pumpičkou, musí to poriadne uľahčiť nanášanie a najmä je to super rýchle pre tých, ktorí sa neradi krémujú a majú od toho všetko :) Krém na ruky musí voniať krásne!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja používam hlavne kokosový olej a a ked je mo zle excipial, no viem si predstaviť krásnu vôňu týchto produktov :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.