My beauty heroes 2016

3. februára 2017

Tento článok Vám píšem trochu v predstihu keďže notebook nechávam vo Zvolene. Idem len na pár dní domov, pretože mi už v pondelok začína znova škola. Vonku práve krásne sneží, ja si sŕkam horúci, čučoriedkový čaj a pustila som sa do nového článku. Tento krát bude o mojich pár obľúbencoch  “z beauty sveta“, ktorých som si obľúbila v roku 2016. Bez dlhých rečí poďme rovno na to!😉
 Určite medzi obľúbencov v roku 2016 v oblasti makeupov patril aj patrí Dermacol Caviar Long Stay – používam ho každý deň a mohli ste sa dočítať o ňom aj v tomto článku, Catrice HD Liquid Coverage – používam hlavne vtedy, keď potrebujem zakryť veľa nedokonalostí – keď moja pleť štrajkuje, Makeup od Clinique je asi najlepší makeup aký som kedy mala na problematickú pleť, mohli ste o ňom čítať už vo viacerých mojich článkoch, čo je jeho negatívum je cena, ale ak hľadáte makeup na problematickú pleť určite ho odporúčam všetkými desiatimi. Za zmienku určite stojí aj makeup od Bourjois healthy mix, ktorý si ma získal svojou ľahkou textúrou. Ak máte pleť bez nejakých väčších nedokonalostí určite ho vyskúšajte. Viac sa o ňom môžete dočítať tu.
Jednou z vecí, bez ktorej by som neprežila je korektor. Naozaj! Keď nie makeup aspoň korektor. Určite tí čo sledujú môj blog dlhšie neprekvapí korektor v tekutej aj v tuhej konzistencii od Catrice. Sú proste TOP! V mesiaci September som si kúpila túto skvelú kontúrovaciu tyčinku od Maybelline a odvtedy si líčenie bez kontúrovania neviem predstaviť. Viac ste sa mohli dočítať o nej tu. Len ma mrzí, že dnes ako som bola v dmke a zbadala tú jej cenu od jej kúpy ma to odradilo :/. Kupovala som si ju za cca 8e a teraz stojí skoro 11e. Čo je za takýto produkt podľa mňa dosť. Aký produkt na kontúrovanie používate vy ?
Kedysi by som na určite Vám známy púder od Rimmel Stay matte nedala dopustiť pokým som neskúsila púder od Bourjois. Je dokonalý, lepší púder som ešte nemala a na pleti vydrží naozaj dlho. Toto je už moje 3. balenie a určite mu budem verná ešte veľmi dlho. Dá sa povedať, že som našla púder, ktorý perfektne sedí s mojou pleťou. Púder od Catrice som si kúpila ako bezfarebný púder, ktorý som chcela vyskúšať. Ak hľadáte lacnejšiu, bezfarebnú verziu púdru určite vyskúšajte tento. Viac sa o ňom môžete dočítať tu.
O týchto všetkým produktoch ste mohli čítať tu okrem mojej novej riasenky od Dermacol. Je D.O.K.O.N.A.L.Á. Dlho vydrží, perfektne zahustí a dodá objem. Aká je Vaša obľúbená riasenka ?
O paletke Flawless od Makeup Revolution London ste už mohli čítať vo viacerých článkoch. Je moja najobľúbenejšia a používam ju pri dennom líčení. Pokukujem však po nejakej novej paletke, ktorá by mala zemité a ružovkasté – fialové odtiene. Viete mi nejakú poradiť ?
Milujem rúže a doma ich mám hneď v niekoľkých odtieňoch. Mojimi obľúbencami sú najmä nude a ružovkasté odtiene. Červená, bordová a celkovo výrazné rúže mi vôbec nepristanú. O mojich rúžoch ste mohli čítať tu aj tu. Aké odtiene rúžov nosíte najradšej vy ?

Užite si piatok aj víkend,v pondelok Vás na blogu bude čakať opäť nový článok. Budem rada ak sa na blogu zastavíte aj nabudúce.Ďakujem Vám.

7 komentárov

  1. po tej kontúrovacej tyčinke Maybelline a makeupe Catrice pozerám už dlhšie :) a myslím, že podľa toho čo tu máš nafotené, máme asi podobnú pleť, takže by sa mi asi aj hodili :) inak máš aj veľmi pekné fotografie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No, já se nekonturuji, takže v tomhle ti neporadím. Mám paletku od Gabrielly Salvete Rose, ale tam jsou jen 2 růžové odstíny a pak zemité/nude, světlé. Teď mám nově koupenou od Makeup revolution Fortune Favours the Brave, která je navrhnut blogerkou. Je nová, takže ji ještě pořád testuji, ale každopádně má i růžové a fialové odstíny.
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za skvelé tipy,určite sa na ne pozriem 😊

      Odstrániť
  3. Skvelé kvalitné fotky a super článok :) .Mne sa najviac páči rúž v takej vínovo červenej farbe a už dlho som po ňom túžila,čo som rada :)) .

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tie korektory od Catrice sú veľmi dobré. Mám tak tuhú ako aj tekutú verziu a sú to skrátka produkty na nezaplatenie. Z make-upov by som rada skúsila práve ten od Catrice HD, no čítala som, že veľmi nekryje a ja krytie pri make-upe potrebujem.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.