My dream fur coat

1. februára 2017

Posledné dni len oddychujem, chodím cvičiť, pozerám seriály a robím s dotazníkmi na diplomovku. Dnes /keď si toto čítate/ tak má Peti poslednú skúšku, skočíme do mesta a potom cestujeme k nám domov. Tešíím sa, pretože už týždeň sme vo Zvolene a treba trochu zmeniť vzduch kým nám začne posledný semester vysokej školy. Ešte si to neuvedomujem, že pomaličky mi jedna etapa – študentská etapa v živote končí. Je však predo mnou ešte veľa “prekážok“ – napísať diplomku, skúška v letnom semestri a štátnice, pred ktorými mám najväčší rešpekt. Dúfam, že to s Petim všetko zvládneme.

Tadáá môj naj naj najobľúbenejší kúsok, ktorý nosím takmer nonstop môžete vidieť v dnešnom outfite. Je to môj vysnívaný kožuch /nie je pravý :P /. Najskôr som si nevedela predstaviť ako v ňom budem vyzerať, či sa mi bude hodiť a či v ňom nebudem vyzerať ako medveď. Každé ráno keď mi prišiel email s tým, že majú moje číslo tak vlastne už ho nemali. Takto sa mi to stalo asi 2x, že keď mi prišiel email s upozornením, že majú moje číslo niekto mi ho vyfúkol. Druhýkrát som sa však nahnevala a nastavila som si budík na 6:00 s tým, že ho tak veľmi chcem, že ho jednoducho musím mať. Veď do tretice všetko dobré. Vstala som a keď som zbadala veľkosť S pri mojom kožuchu so zalepenými číňanskými očami, hneď ma to prebudilo a srdce sa mi rozbúšilo od radosti. MÁM HO ! Čo vravíte na trend kožuchov ?
Photos by my love

Outfit: fur coat - Mango / shirt - Reserved/ jeans – Stradivarius/ shoes – H&M / bag - Shein/ accessories - Naušničkovo Náramkovo, H&M,Morris York/ headband - H&M/sunglasses - C&A 

3 komentáre

  1. No na kožúšok sa ti teda oplatilo čakať a aj privstať :) :) :) Veľmi ti pristane..mne sa kožúšky páčia, ale ja som naozaj ten typ, že v ňom vyzerám ako medveď, pretože aj keď som cca chudá, mám široké ramená a tak nejak ma všetko zväčšuje :D SUper blog, sledujem :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. wow ty si úžasná ten kožúšok je proste božský ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásny outfitík :) ten chlpatý kabátik je super :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.