My favorite instagram accounts to follow

13. februára 2017

Pekný pondelok všetkým ! Dúfam, že ste mali pekný víkend a nový týždeň odštartovali s úsmevom. Ja sa ešte válam v posteli, pretože škola mi začína až o druhej. Po nej sa zase púšťam do písania diplomovky, ktorej sa už musím naplno venovať, pretože ten čas neskutočne rýchlo uteká a ja jej mám napísanej stále málo. Ak ste nevyplnili ešte môj dotazník budem rada a veľmi vďačná ak tak urobíte tu. Už mi chýba len pár. Ďakujem ! 😊Čo je pre mňa trochu smutnou správou – môj snubný prsteň som si musela nechať zúžiť a príde mi až o 2-3 týždne. Pozitívna správa je, že s Petim sme sa už trochu začali rozprávať o našej svadbe a vyzerá to tak, že po štátniciach rozbehneme naše plánovanie naplno!! Jupíí. Bavili by Vás nejaké články o mojich svadobných inšpiráciách ? Určite mi dajte vedieť.
Dnešný článok budem trochu venovať môjmu instagramu a mojim obľúbeným “profilom“, ktoré rada pozerám. Je ich samozrejme veľmi veľa, ale vybrala som Vám také, ktoré si prehliadam takmer každý deň. Ak ma ešte nesledujete na instagrame tak ma nájdete tu. Ďakujem za každého z Vás.
zdroj: alexfranova
Fotky blogerky Alex - instagram tu, samozrejme blog nie je tiež výnimka, zbožňujem. Kúpila som si od nej aj knihu Nájdi svuj styl, ktorú ste mohli vidieť aj v tomto príspevku. Má skvelé články, štýl obliekania a vždy sa od nej priučím pár tipov z oblasti kozmetiky. No nie sú jej fotky úžasné ?
 zdroj: jannid
zdroj: emitaz
Tieto dve švédske blogerky/youtuberky sú mojou inšpiráciou v obliekaní, v životnom štýle, v pozitívnom myslení..vo všetkom. Sú krásne a neskutočne ženské. Momentálne mojim cieľom je vniesť do môjho šatníka ženskosť. Je pravda, že na účte by som potrebovala milióny, ale stojí to za to cítiť sa konečne dobre a žensky. Ich instagram môžete nájsť tutu.

zdroj: eirinkristiansen

Ďalšia moja blogerská inšpirácia. Oblieka sa žensky, športovo, elegantne a niekedy jej outfity sú s jemnou dávkou extravagancie. Aké blogerky na instagrame sledujete vy ? Jej instagram môžete nájsť tu.

zdroj: hana_val

Krásne fotky zo života, z ciest a z malých/veľkých radostí obyčajných/neobyčajných dní. Toto všetko nájde u tejto češky na instagrame. Jej instagram Vás určite dostane. Nájdete ho tu.

A aké “účty“ na instagrame najčastejšie sledujete vy ?

1 komentár

  1. Blog Alex poznám, je fakt skvelá, píše parádne články a áno, sledujem aj jej instagram.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.