My library

6. februára 2017

Aký ste mali víkend ? Môj víkend bol výnimočný, čo už ste sa mohli dočítať na mojom facebooku alebo na instagrame. Som neskutočne šťastná a ešte stále tomu nedokážem uveriť. Určite Vám ešte o tom viac napíšem v ďalšom príspevku, pretože som najšťastnejšia na svete a ešte to bude u mňa horúca téma. No späť k tomuto článku. Začala som si budovať svoju knižnicu s knihami o móde, kráse a inšpiráciách. Mám ich zatiaľ len pár, pretože som len na začiatku a určite sa moja zbierka bude rozrastať. Budem rada ak sa so mnou podelíte o nejaké tipy na knihy, ktoré by v mojej knižnici nemali chýbať. A teraz šup na mojich momentálnych obľúbencov.
Ako sa stať Parížankou – táto kniha mi v knižnici nesmela chýbať už len kvôli tomu, že milujem Paríž. Keď som sa ocitla v Paríži splnil sa mi sen a určite sa tam ešte minimálne raz vrátim. V tejto knihe sa dozviete názory 4 Francúziek na parížsku módu, štýl, krásu, kultúru aj vzťahy s mužmi a iné. Možno sa aj trochu zasmejete, ale určite sa inšpirujete ako byť odvážna a nebáť sa. Číta sa ľahko a mala som ju rýchlo prečítanú. Je jednoducho skvelá!
Love style life – túto knihu Vám určite netreba predstavovať, konečne ju mám aj ja.
Capture your style – nemohla som ju dlho zohnať, pretože po Vianociach bola všade vypredaná - až na jeden český eshop kde som ju hneď objednala. Blogerka z blogu Song of style Vás naučí ako si vytvoriť účet na instagrame s krásnymi fotkami a dá Vám množstvo inšpiratívnych rád pre mňa najmä v rámci blogovania.
Najdi svuj styl – je kniha od mojej obľúbenej českej blogerky, ktorá Vás prevedie cez svet módy a krásy. Ak ste začiatočníčka a potrebuje pár rád v rámci kozmetiky či ako si vyskladať šatník určite túto knihu odporúčam.

Máte nejakú z týchto knižiek aj vy ?

5 komentárov

  1. Pravdu povediac ja nemam zatial ziadne tipy, ale rada by som si kupila ako sa stat Parizankov :) Inak gratulujem ti :))
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc se mi líbí nápad vytvořit si sbírku knížek o módě a kráse, vůbec by mi nevadilo mít doma taky víc takových knížek :) Trošku jsem se zastyděla, že většinu těchto knížek neznám, budu to muset napravit :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak plánuješ aj ty nejakú takúto knižnicu určite sa po týchto knižkách mrkni, stoja za to :)

      Odstrániť
  3. Už si jdu na databázi knih některou knihu hodit, abych na ni nezapomněla! :) :D
    Pěkný článek.
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.