Weekend decisions

27. februára 2017

Keď namiesto stránok s oblečením si viac prezeráte obchody s nábytkom, keď najčastejšou stránkou, ktorú každý deň prehliadate je profesia.sk, keď na pintereste hľadáte inšpirácie na stolovanie, výzdobu na svadbu a zariadenia do bytu, keď prezeráte aplikácie Lidl, Kaufland – akcie, je treba predsa zásobiť chladničku, no nie ?..asi som dospela. S Petim sme tento víkend viedli debatu o budúcom spoločnom bývaní a obaja sme snívali o našom vysnívanom domčeku. Ako by sme si ho zariadili, čo by sme všetko chceli /tie hmotné veci/..Samozrejme pre Petiho je prioritou posilka, veľká telka v obývačke s domácim kinom a jeho od detstva sen playstation. Ja snívam o vlastnom šatníku, pracovni, o veľkej kuchyni a toaletnom stolíku kde sa budem každé ráno maľovať. Nejako si to ešte neuvedomujem, že už sa toto všetko pomaličky blíži. Som človek, ktorý je citlivka a silne rodinne založený. Vždy keď sa lúčim s rodičmi keď odchádzam do Zvolena je mi tak zvláštne, smutno /máte to tak tiež?/, a preto keď príde deň kedy budem musieť zbaliť tých svojich pár vecí z domu bude asi najťažší deň v mojom živote.

Outfit sme s Petim fotili keď vonku krásne svietilo slnko a vyzeralo to, že jar už konečne /omyl, neprichádza/ prichádza. Bolo krásne. Na fotenie som zvolila moju obľúbenú kabátovú vestu a novú khaki mikinu, ktorá je prvá v mojom šatníku. Mimochodom čo vravíte na vzor leoparda ? Nosíte ho aj vy či sa mu skôr vyhýbate ? BTW. tie hodinky som ukradla Petimu, no nie sú super ? Ako sa Vám páči outfit ?
Photos by my love

Outfit: vest - Zoot.sk / shirt - H&M/ sweatshirt - H&M/ jeans - Stradivarius/ slip on – Gate / bag - cooltovka.sk/ watch - Morris York/ accessories - H&M


14 komentárov

  1. Pěkný outfit ♥ Moc vám přeji, ať vám všechny sny vyjdou do posledního detailu ♥ Leopardím vzorům se nevyhýbám, ale když už je nosím, tak na doplňcích, nebo právě botách. Třeba v leopardích kalhotách bych ven asi nevyšla :D Ta khaki mikina je moc hezká :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti :) :) Tak tie leopardie nohavice by som si určite ani ja nedala :D

      Odstrániť
  2. Tak tohle je perfektní! :) fakt se mi to moc líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Predtým než som odišla do zahraničia som si kúpila leopardie lodičky a ani raz som ich nemala..škoda! a ano mám celkom rada tento vzor, ale povedala by som, že len na topánkach poprípade kabelkách. no musím priznať, že som videla minule na jednej blogerke takýto kabát a bolo to super. No a aj my s peťom snívame o domčeku, ale po roku skúšania si zarobiť a odložiť peniažky sme prestali snívať o velikanskej kuchyni či posilke.. skôr v domčeku chceme mať čo najviac izbičiek a nejako čo najlepšie zariadené a čo najlepšie využiť priestor, pretože to nie je lacná záležitosť a tie hypotéky...tak tie sú smrť.. alebo skôr...do smrti.. takže chceme čím menšiu :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už aj ja som pokukovala túto zimu po takom kabáte s leopardím vzorom, ale v meste kde chodím do školy alebo tam kde bývam by to asi nepochopili..tak držím palce s domčekom, nech je podľa vašich predstáv :)

      Odstrániť
  4. Krásný outfit, moc ti to sluší ! :)
    Já jsem nomád takže jsem nikdy takhel nepřemýšlela a veřím, že to nebude jendoduché ale vždy když něco končí něco jiného a lepšího začíná ! Tak držím pěsti ! :)

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mám to presne rovnako, snivam o velkom satniku v mojom vysnivanom dome...hoci neviem kedy sa toho vysnivaneho domu dozijem, kedze zatial som v podnajme a tak skoro asi inde nebudem. Tak isto mi je stale strasne clivo ked odchadzam z domu, je to zvlastny pocit, teraz mnoho krat este zvlastnejsi, pretoze mam doma uz len ocka. Domov je domov, co si budeme hovorit, ak sa tam vsak mas stale ku komu vratit, tak to bude domov c. 1, aj ked budes mat ty uz svoj vlastny :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pekne si to napísala :)..a držím palce s domom, určite sa dožiješ, neboj :)

      Odstrániť
  6. Jé, to je krásné.
    Jsem také (hlavně poslední dobou) citlivka. A každý rok, kdy musím poprvé odjet na intr, tak to prožívám blbě. Navíc se mi zdá, že čím jsem starší (haha, jsem děsně stará), tak jsem větší citlivka a větší "mamánek", "pejsánek". V létě mě čeká na měsíc cizina, což znamená, že poprvé budu tak dlouho a daleko bez rodiny. Navíc neumím jazyk, takže mírně začínám panikařit.:D Jo a co je taky blbé, tak to, že zrovna budu mít já i táta narozky. Hm, asi to obrečím.:D
    Outfit se mi líbí, ale já bych právě ten leopardí vzor vyměnila třeba za bílou barvu. A hodinky jsou skvělý! :)
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je skvelé, že ideš na mesiac preč, určite si to uži :) Tým vzorom som to chcela trochu oživiť, ale ďakujem za názor :)

      Odstrániť
  7. Krásný look! Já teda leopardí vzor nemusim, ale ty botky na Tobě vypadají skvěle! Jinak ti naprosto rozumím. Co jsem se vdala a vždy, když jedeme navštívit své rodiče a pak odjíždíme domů, tak mi to občas trhá srdce a i jim někdy ukápne slza. U rodičů budeme mít vždy domov :) Ten náš už máme rozestavěný a doufám, že ho brzy dokončíme.
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) A držím palce s domčekom, nech je tvoj vysnívaný :)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.