Beauty time / My obo combo

17. marca 2017


Po 2 týždňoch som konečne doma. Vo Zvolene nie je zle /keď neberiem samozrejme do úvahy školu/, veď som tam s Petim, ale už keď nie som viac ako týždeň doma už plánujem kedy bude ten deň kedy zo Zvolena aspoň na chvíľu vypadnem “prevetrať si hlavu“, prísť na iné myšlienky a stráviť aspoň pár dní s rodinou. Zajtra dokonca plánujeme oslavu mojej mamky a príde aj Peti. Dlho sme neboli od seba /sme bez prestávky 2 mesiace vkuse spolu/ a tak trochu “aspoň na dva dni“ si dávame od seba “pauzu“. Byť s ním skoro 24h denne je skvelé – veď sa ľúbime, ale viete, príde aj taká chvíľa kedy potrebujeme každý svoj priestor. Určite mi dajú za pravdu pári, ktoré ste už dlhšie spolu ako pár týždňov či mesiacov a pár dní od seba nezaškodí – aj keď si chýbame.
Dnes mám pre Vás moje nové obo kombo (haha). Čím som staršia tým dávam väčší dôraz na moje obočie. Dokonca teraz si ho nechávam trochu “zahustiť“, pretože mi príde, že je v niektorých miestach až veľmi tenké. U kozmetičky na obočie som bola asi len raz a odvtedy si tvarujem obočie sama, pretože sa kozmetičiek v tomto smere bojím. Niektoré majú odlišnú predstavu s mojou ako má obočie vyzerať a po tejto jednej skúsenosti si od 17 rokov tvarujem obočie sama. Viem nie je ideálne, ale snažím sa, aby som s ním hlavne JA bola spokojná.
Už dlhšie som hľadala nejaké nový produkty na obočie. Doteraz som používala paletku od Essence, s ktorou som spokojná, ale predsa mi príde, že s ceruzkou to obočie vyzerá prirodzenejšie. A tak som sa rozhodla, že zariskujem a skúsim túto ceruzku a riasenku na obočie od Maybelline.
Najviac ma prekvapila táto riasenka Brow drama na obočie. Mám ju v odtieni Medium brown. Kefka pekne prečeše a zafixuje obočie. Pri aplikácii veľmi na kefku netlačím, pretože už sa mi stalo, že pustila veľa farby a zlepila mi obočie – stačilo sa s ňou naučiť len pracovať a už to pekne ide. Keď idem do školy, von tak ju používam po ceruzke na zafixovanie, ale keď mám “no makeup day“ tak si zvyčajne dám len túto riasenku, aby mi tak obočie “nesvietilo“.
Najviac som sa obávala ceruzky - či mi sadne. Predsa už dlho som na obočie ceruzku nepoužívala. Master shape mám v odtieni Soft Brown a pekne mi splynul s farbou obočia. Farba na obočí dlho vydrží, nezlieza a čo je plus, že je obojstranná. Na jednej strane ceruzka na druhej kefka na prečesanie obočia. Už len zafixujem s riasenkou a obočie je hotové.

Aké produkty na obočie používate vy ?

2 komentáre

  1. Ja sa s obočím hrám asi najdlhšie, keď sa líčim. Nie žeby som ho musela mať za každú cenu perfektné, ale preto, že som nebola "obdarovaná" pekným prirodzeným obočím. Je svetlé a má nepravidelný tvar, na niektorých miestach úplne riedke ako keby chýbalo.. No teraz si ho netrhám, našla som takú informáciu, že vraj pomáha k rastu ricínový olej, tak momentálne skúšam, ale vraj je to dlhodobý proces..tak uvidíme. Ja teda používam najradšej ceruzku, ale mám aj Ka-brow od Benefitu a to je tiež dobrá vecička..a tak to nejak spájam dokopy a vždy použijem minimálne tri produkty, lebo mi to tak nejak vyhovuje :D

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za tip,ten ricinový olej určite aj ja vyskúšam,pretože v určitých miestach aj ja mám veľmi riedke obočie..kozmetiku od benefitu som ešte neskúšala,ale počula som na ňu samú chválu,možno aj ja sa k nej raz dostanem 😊

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.