LIVING / Piercing helix

24. marca 2017

Dnes to bude taký menší denníkový článok. Sama som takýto typ článku neplánovala a píšem Vám ho takto neskoro, pretože som po týchto dňoch neskutočné unavená. Stres a nervy spravili svoje, ale v tom pozitívnom slova zmysle. A posledné dve noci som poriadne nespala. Hlavným dôvodom bol môj splnený sen. Vždy som obdivovala blogerky s piercingom – helix /do dňa kedy mi to Lucka, ktorá mi robila piercing nepovedala, že sa to tak volá som to ani nevedela/. Veľmi sa mi to páčilo, ale vždy ma odradzovala tá bolesť. Až dovtedy pokým moja obľúbená blogerka si nedala ho tiež a napísala o tom dlhý “pokec“, že to fakt nie je také hrozné ako sa zdá. Povedala som si tak teraz alebo nikdy. Ešte môjho Petiho som sa xkrát pýtala /lebo aj on ho má/, že či na to mám fakt ísť a bolo potvrdené. V stredu po škole som tam zavolala a hneď ma Lucka objednala na štvrtok na 10:00. Samozrejme, že som celú noc nespala /haha/.

S vačkami pod očami som sa vo štvrtok zobudila už o 7:00h. Vlastne som bola každú hodinu hore, ale o 7:00h som to vzdala a vstala som. Ani som poriadne neraňajkovala, pretože som mala scvrknutý žalúdok, ale povedala som si, že tam pôjdem aj keby som sa tam mala doslova doplaziť /preháňam, ale tak stres robí s človekom veľa/.

Prišla som do salónu a už ma tam Lucka čakala. Vybrala som si náušnicu a dala mi ju na 40min. sterilizovať. Dovtedy sme si boli sadnúť s našimi kamošmi do kaviarne, kde sme mali z terasy výhľad na celé námestie vo Zvolene /na instagrame som Vám to aj natočila/. Počasie bolo dokonalé.

Po 40min. sme išli na to. Peti očakával, že sa budem nejako vykrúcať, ale zvládla som to. Lucka bola zlatá, celý čas sa so mnou rozprávala a nič som necítila – max len to ako mi dávala náušnicu, pretože ucho som mala z časti umŕtvené. A bolo to. Samozrejme, že mi vysvetlila ako sa mám o to starať a prvú noc som na tej strane ani nespala. Cítim to miesto, že je citlivé, ale včerajšok bol horší keď mi “vyprchalo“ to umŕtvenie. Dnes je to už fajn a dokonca som zvládla aj kaderníčku. ALE čo je podstatné mám helix a som neskutočne rada, že ďalší bod z môjho wishlistu som si splnila a vlastne aj môj sen.


Aj vy máte nejaký piercing alebo túžite po nejakom ?

10 komentárov

  1. Me se tenhle piercing taky hrozně moc líbí, ale myslím, že bych na to úplně neměla tu odvahu. Kažopádně jsi statečná a konečně se ti splnil jeden z tvýh snů, tak co je víc :)

    Maris Novotná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som na to naberala dlho odvahu, ale tak nakoniec som sa odhodlala a neľutujem :)

      Odstrániť
  2. Tak pokud budeme brát další nastřelené náušnice, mám dvě. A potom mám ještě piercing v pupíku. Sice ho tam mají téměř všichni, ale já do něj byla v té době úplně zamilovaná(a taky jsem si myslela, že si vypracuju postavu a bude vypadat skvěle, haha Simi). :D Helix se mi líbí, ale pokud bych si dala další piercing do ucha, byl by to snug nebo tragus. ♥
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som keď som bola mladšia chcela pierc do pupku, ale nakoniec som si ho nedala. Máš dobrú postavu tak určite aj pierc vyzerá dobre :) Aj tie sú pekné :)

      Odstrániť
  3. Pekne napísané... :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Helix je i mým vysněným piercingem, kdybych se jednou pro piercing rozhodla, určitě by to byl tento :) Je fakt krásný a tobě moc sluší! :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. nemám žiadny piercing, odvahu by som mala, ale akosi sa mi to ku mne nehodí :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď sa v tom nemáš cítiť dobre tak určite nerob. :)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.