My hair

22. marca 2017

To by som nebola ja keby som zase nepremýšľala nad zmenou. V piatok sa totižto chystám ku kaderníčke a už brázdim pinterest, instagram a googlim všelijaké účesy čo by sa mi mohli hodiť. Ombré chcem nechať len nad dĺžkou premýšľam čo s ňou. Či skrátiť radikálne alebo len podstrihnúť alebo zase zobrať také 3-5cm. Viem, že vlasy dorastú, ale aj tak. Musím si to premyslieť. Máte aj vy takú dilemu s vlasmi keď idete ku kaderníčke ? Ja cítim, že potrebujem zmenu – uvidíme ako to v piatok dopadne. Držte palce.

Tento outfit je na blogu trochu netradičný. Na začiatku som sa v ňom cítila všelijak, najmä v tých nohaviciach,ktoré som mimochodom ulovila z ceny 15e na 3e (haha), ale chcela som Vám ho na blogu predsa len ukázať čo naň poviete vy. Čo naň teda hovoríte ? Outfit som doplnila o tieto krásne hodinky ktoré nájdete tu a ak použijete kód ODZUZKY na nákup máte 10% zľavu. Určite si niečo vyberiete.
Photos by my love

Outfit: t-shirt - Reserved/ trousers - Gate/ coat - Reserved/ shoes – H&M/ bag - Shein/ watch - Lentilka.sk/ accessories - H&M (náhrdelník), tu (náramok)

11 komentárov

  1. Wow, mne sa tie nohavice páčia a budú ešte oveľa lepšie vyzerať, keď bude teplejšie a možno tak k nejakej perfektnej koženke krátkej :) Juuuj super sú. No a pokia ide o vlasy.. to aj ja mám takú dilemu. Naposledy som sa dala ostrihať o trochu viac ako som mala v pláne a celkom to dobre vyzeralo, ale obanovala som a teraz sa celý čas pozerám do zrkadla a vravím si jééj už sú dlhšie :D aj ked si to len navrávam haha . no a teraz rozmýšľam nad tým, že si ich dám zarovnať uplne na rovno, ale raz som to už tak mala a potom som už takto nechcela..ale to je vždy tak.. ked nieco nemas, to chces.. :D

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si najskôr tými nohavicami nebola istá,ale som rada, že som si ich kúpila :) Som rada, že vrámci tých vlasov nie som sama s tými dilemami :D Som zvedavá ako to dopadne v piatok /dúfam, že nebudem plakať keď to bude veľmi krátke/ :D

      Odstrániť
  2. Kalhoty jsou super!
    A jsi krásná, hezký outfit jsi zvolila!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. moc hezký outfit a strašně hezký kabátek! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja už dlhšiu dobu cítim potrebu výraznej zmeny vlasov, farba, strih, len ako sa k tomu nemám. Vždy, keď prídem ku kaderníčke, dám to na klasiku. :-)
    Pekné nohavice, také môžem vždy a tie hodinky sú na jednotku. ;-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja dnes čakám,že u kaderníčky si moju zmenu rozmyslím a dám to na klasiku 😒 ďakujem 😊

      Odstrániť
  5. takúto dilemu nemávam, väčšinou vždy viem čo chcem :D inak outfit super, osobne by som dala iné topánky,aale tie nohavice sú parádny kúsok, závidím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. :D Úplne som sa v tom úvode videla!! Takéto dilemy mám pred kaderníčkou vždy a niekedy navymýšľam zaujímavé zmeny s práve pomocou pinterestu, pričom nakoniec aj tak skončím pri jednoduchšej ceste.

    Nohavice sú super, vidno trošku, že si v tom neistá, ale neboj sa! Pasujú ti a práve s nejakými converskami budú vyzerať super!:)

    LILY OF THE VALLEY

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.