People & my first bomber jacket

13. marca 2017

Ľudia v mojom živote prichádzajú a odchádzajú ako na bežiacom páse a to doslova. Za tie roky ako som na výške som sa toho veľa naučila. Môžem povedať, že výška mi otvorila oči vo všetkých smeroch. Zistila som koľko je falošnosti vo svete a kamarát, ktorý sa Vám “včera“ usmieval do tváre a pili ste s ním čaj sa na druhý deň môže stať už len Váš známy. Zmenila sa aj moja dôvera v ľuďoch. 100% verím len mojej rodine a môjmu Petimu, pretože keď nie som s nimi som prázdna. Že také aké sú vzťahy vo filmoch, kopec kamarátov sa nedá niekedy dosiahnuť v realite. Stačí pokiaľ máte okolo seba tých, ktorí Vám veria a berú Vás takého akým naozaj ste. Hoc to bude len 1 priateľ. Je to zvláštne, ale je to dnešná realita. Cítite to rovnako alebo ste ten šťastlivec, ktorí ma okolo seba kopec ľudí a s týmto sa ešte nestretol ?

 Možno nie ste u mňa zvyknutí na takúto kombináciu. Je to moja prvá bombera v šatníku a hneď som sa do nej zamilovala. Takéto šaty som dlho hľadala až mi ich mamina dala na Vianoce a neskutočne ma nimi potešila. V týchto teniskách by som chodila stále. Sú pohodlné a síce ma na začiatku tlačili, teraz sú však vychodené a patria medzi moje naj topánky v botníku. Podľahli ste aj vy tomuto “trendu“ tenisiek ? Čo je u mňa ale veľký nezvyk sú možno takéto výrazne vzorované silonky. K outfitu som plánovala čisto čierne, ale nakoniec som zvolila tieto ako malé oživenie. Čo hovoríte na túto kombináciu ?
Photos by my love

Outfit: bomber jacket - Reserved / dress - Italy Fashion (butik)/ sneakers – topankovo.sk / bag - Cropp Town/ watch - Morris York/ sunglasses - C&A/ cap - H&M


6 komentárov

  1. Bomber jednoznačná topka !!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som síce ešte len na strednej, no tiež som sa v poslednej dobe popálila na priateľstvách a už som omnoho viac obozretnejšia. Avšak beriem to tiež ako pozitívnu vec, takéto sklamania ťa vždy posúvajú vpred. :)

    Bombera je super, veľmi ti svedčí a tiež sa mi páčia tenisky:)

    LILY OF THE VALLEY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Máš pravdu..sklamania a pády človeka posúvajú..len to je horšie na tom, že potom človek už tak ľahko ľuďom nedôveruje :/

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.