2017/ Spring Wishlist

15. marca 2017

Musela som nabrať “druhý“ dych v blogovaní. To preto ten trochu pesimistický status na mojom instagrame. Blogovanie ma baví, je to moje hobby a ním si plním sen. LEN niekedy ma chytí taká nostalgická nálada, že či som v tom dosť dobrá, aby som naďalej pokračovala. Skúsim to.

Dnes Vám prinášam trochu netradičný článok na mojom blogu, ktorý sa tu už dĺĺĺho neobjavil – a to môj wishlist. Za posledné mesiace sa toho trochu nakopilo čo by som si priala, čo sa mi páči. Veď už viackrát som Vám písala, že by som chcela trochu “prerobiť“ môj šatník, ale postupne. Nemám milión na účte predsa (haha). A po čom pokukujem, čo by som chcela, to Vám hneď prezradím.

1.Nášivky,výšivky – tomuto trendu som podľahla aj ja tak ako dierkovým silonkám v teniskách. No zatiaľ mám len jednu košeľu s nášivkami a určite to hodlám zmeniť. Páčia sa mi vyšívané vzory najmä na rifliach, topánkach a ruksakoch. Dúfam, že čoskoro takýto kúsok pribudne do môjho šatníka. PS: Už mám nejakých favoritov. Čo vy a tento trend ?
2.Piercing do ucha – už dlhšiu dobu možno rok, dva sa mi páči piercing v hornej časti ucha /prepichnutý cez chrupavku/. Avšak bojím sa tej bolesti, ale povedala som si, že po dopísaní diplomky, možno skôr do toho pôjdem.
3.Vlasy – konečne sa objednať u kaderníčky a trochu/viac vlasy podstrihnúť, nafarbiť.
4.Paletka 5. Zmena v líčení – pokukujem po novej paletky, pretože už cca 2 roky používam tú istú paletku a myslím, že nastal čas na zmenu..chcela by som trochu zmeniť líčenie, nechať si viac zahustiť obočie, pretože bez úpravy je veľmi riedke. Máte nejaký tip na dobré produkty na obočie a na paletku očných tieňov ?
6.Volány – aj tento trend sa mi veľmi páči, samozrejme keď to nie je prehnané. Pokukujem po nejakom svetríku, mikine s volánmi – veľmi sa mi to páči. A Vám ?
7. Koženka – moja koženka už odišla “do módneho neba“ (haha). Avšak ešte žiadna mi nepadla do oka natoľko, že by som si ju kúpila.
8.Peňaženka – už nejaký ten piatok brúsim internetom a hľadám peňaženku, ktorá by ma oslovila a povedala by som si “wau tak tú chcem“. Táto na obrázku vyzerá skvele, ale neviem takú nijakú nájsť.
9.Tenisky – a toto je čerešnička na torte. Jediné tenisky, ktoré by som fakt chcela a páčia sa mi. Neviete kde by som ich ešte dostala kúpiť ? Našla som ich na jednej americkej stránke, ale prídu mi tam neskutočne predražené. Nemáte nejaký tip ?

A po čom túžite vy ?

3 komentáre

  1. Trend nášivek a výšivek se moc líbí i mně, jen jsem ještě nenatrefila na žádný kousek, který by mě v obchodech zaujal :) Nějaká koženka by se líbila i mně, jen jsem asi momentálně moc líná hledat tu pravou :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si akurát dnes objednala bundu na štýl koženky, pretože mi žiadna nesedela a v obchodoch ma nič nezaujalo. V poslednej dobe dávam prednosť online nákupom keď niečo chcem, pretože tie obchody v centrách ma väčšinou sklamú. :/

      Odstrániť
  2. Krásný wishlist. Taky si teď plánuji ten svůj :).

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.