2017 / LIFE IN APRIL

28. apríla 2017


Hlásim sa Vám so zhrňujúcim článkom za mesiac Apríl. Bol to skvelý mesiac a udialo sa v ňom veľa. Zhrnula som ho do 9 fotiek, avšak stalo sa toľko udalostí, že som to musela trochu skrátiť. Medzi fotkami nie je stretnutie s mojou kamoškou Moni a jej priateľom, ktoré nám s Petim urobilo radosť. Je to taká moja spriaznená duša už od malička, vieme sa o všetkom porozprávať a konečne po piatich rokoch, čo som vo Zvolene, sa im podarilo za nami prísť /tlieskam Moni haha/. Boli sme v Bystrici na obed, trochu sme s Moni nakupovali a bolo skvele. Dnes dokonca ideme s nimi večer na bowling a nemôžem sa dočkať /aj napriek tomu zlému počasiu/ - ešte som to nehrala, tak som zvedavá, čo to bude. 

1. Neskutočne sa teším, že som sa stala už dvojnásobná teta. Mojej sestre sa narodil syn Jurko. Od šťastia som sa rozplakala, pretože prišiel o pár dní skôr ako mala termín, bola som na východe u Petiho, vôbec som to nečakala /veď som s ňou ešte pár hodín pred tým písala/ a odrazu mi zavolali naši. Teším sa..no nie je krásny ?
2. Na začiatku Apríla sme s Petim boli na výlete na Pustom hrade vo Zvolene. Bolo krásne, slnečné počasie, opiekli sme si špekačky a trochu sme zabudli na povinnosti v rámci diplomovky. Keď som videla ten výhľad na Zvolen z vrchu, zrazu som pocítila akoby zo mňa tie problémy všetky opadli, že ostali tam dole a hore sme si užívali. Takých dní by som prijala viac.
3. Koľko nervov, vypadaných vlasov, pupákov a neviem čo ešte všetkého ma stála táto diplomka, ale mám ju a som neskutočne rada. Všetci čo ešte píšete diplomky alebo bakalárky držím palce. Zvládnete to.
4. Posledný deň na východe som od Petiho mamky dostala tieto bodkové silonkové ponožky. Nosila by som ich stále. Nie sú krásne ?
5. Dnes som si krátila čakanie na Petiho čítaním knihy. Bez wifi, v aute, v daždi. Síce som skoro zaspala, pretože sme už o 5tej vstávali, ale aspoň trochu som si prevetrala hlavu.
6. Dostali sme s Petim tieto drevené motýliky. Nie sú krásne ? Čo hovoríte na trend ženských motýlikov ? Nosíte ich ?
7. Veľkonočné sviatky sme trávili na východe. Písala som Vám o tom v tomto príspevku. Dúfam, že si budúci rok tieto sviatky užijeme oveľa viac, pretože s Petim sme sedeli stále nad diplomovkou.
8. Tento mesiac som začala používať novú kozmetiku. Je skvelá, na prírodnej báze. Príspevok nájdete tu. Snažím sa to akné už tak neriešiť napriek tomu, že ma to neskutočne trápi a vo mne to stále je.
9. Tento mesiac som začala viacej riešiť sociálne siete. Snažím sa rozbehnúť môj instagram, pracovať na ňom. Nie každý deň sa mi to darí, ale snažím sa. Nie som závislá na číslach, ale teší ma keď mi ľudia dajú odber a ocenia moju prácu aj tam aj na blogu. Tí čo ma tam už sledujete – ďakujem za srdiečka a komentáre. Posúva ma to vpred.

Aký bol Váš Apríl ?

4 komentáre

  1. Ten výlet musel být určitě super! Taky si vzpomínám, jak jsem se s diplomkou hrozně trápila, ale to zvládneš ,-) Ty puntíkatý ponožky jsou krásný! ♥ Ty chci taky! V obchůdku Havl. Ap. jsme byly včera s kamarádkou. Já jsem si tam vybrala krém a ona masku na vlasy :)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Úžasný článok! Veľmi sa mi páčia tie ponožky, už som ich videla u viacerých blogeriek a sú fantastické. Rovnako tak ma zaujali krémiky od Apotéky :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie ponožky sú skvelé rovnako ako aj motýliky! A tá kozmetika ma taktiež zaujala, musím sa na ňu pozrieť bližšie.:)

    LILY OF THE VALLEY

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Such cute details. Love the socks :)

    adoorablee.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.