BEAUTY TIME / My haircare routine

21. apríla 2017

Vlasy. Hovorím sa o nich ako o korune krásy a ja sa o nich starám ako sa len najviac dá, ale nie je to s nimi vždy také ružové. Počas puberty si moje vlasy prešli dosť veľkými zmenami. Do svojich cca 21 rokov som nosila ofinu /keď som ofinu "zrušila" najprv som si musela na seba zvyknúť, čo bol šok, ale túžila som po zmene/, vlasy som nosila dlhé /ocino mi strihával pravidelne ofinu, keď sa mu zdalo, že už cez ňu nevidím haha/, po plecia, raz boli melírované, hnedé /svetlé, tmavé/, dokonca si pamätám ako som mala vrchnú polku vlasov blond a spodnú úplne tmavú /vtedy si pamätám, že som aj plakala a myslela si, že je to sen haha/. Ach, zažila som si premeny. Teraz sa však cítim asi najlepšie. Som spokojná aj s dĺžkou aj s farbou vlasov. A ako sa o ne starám, to Vám teraz prezradím.
Tak toto je všetko to, čo používam momentálne na úpravu vlasov. Chýba mi tu ešte kokosový olej, ktorý používam ako masku na vlasy cca 2-3krát do mesiaca.
Vlasy si umývam takmer každý deň /výnimkou je víkend, keď viem, že nikam nepôjdem/, pretože moje vlasy sa mi odmala veľmi mastia. Tento keratínový šampón je hotový zázrak pre blond vlasy a pre moje ombré je to topka. Pekne vyťahuje z vlasov žltú farbu, skvele vlasy vyživí a po pár dňoch používania som cítila, že vlasy už nie sú také suché aké bývali. Na vlasoch ho nechávam pôsobiť pár minút, aby tú žltú farbu skutočne vytiahol a malo to svoj efekt.
Po umytí používam túto masku od Loreal a musím povedať, že toto je zatiaľ najlepšia maska akú som kedy používala a to som vyskúšali už všelijaké. Z tejto rady - Elseve Total repair majú aj skvelý šampón. Na vlasoch ju nechávam pôsobiť cca 2-3min. a následne ju opláchnem. Čo je plus, že krásne vonia. 
Ak nepoužijem masku, po umytí si večer dávam tento olejček do vlasov. Pekne ich vyživí a dobre sa po ňom rozčesávajú. Je ho možné používať aj do suchých vlasov, ale ja ho používam výlučne len večer keďže je dosť mastný.
Ak si umývam vlasy ráno, po umytí ich prestriekam týmto kondicionérom v spreji – tiež od značky Schwarzkopf z rady Blondme. Je super, že ich zároveň chráni pred teplom v prípade, že nestíham a vlasy fénujem alebo robím menšie úpravy so žehličkou. /áno na fotke mám vlasy suché,aby fotenie Peti prežil a nebolo také zdĺhavé haha/
Ak chcem docieliť väčší objem, pár pramienkov si natočím na túto žehličku. Vlny natáčam raz dnu a raz von pre väčší objem. Ak by ste chceli článok ako docieliť účes s väčším objemom dajte vedieť.
Následne vlasy jemne prečešem a zasprejujem lakom na vlasy. Ten stále mením, momentálne mám tento od Schwarzkopf taft, ale mám rada aj od Wella /na laku na vlasy si veľmi nepotrpím/.
A tadá. Hotovo. Čo používate na každodennú úpravu vlasov vy ? Užite si víkend.😊

6 komentárov

  1. U mňa je to šampón a sem tam maska. Čo však vlasom doprajem je olej. Konce mi zocelí a vlasy zjemní. :)
    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja v poslednom čase používam len šampón a masku, sem tam spravím nejakú "homemade" masku :) ♥ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Homemade masky sú najlepšie :) Aj ja ich rada používam :)

      Odstrániť
  3. máš super dĺžku vlasov, takto ti to pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.