DIPLOMOVKA

25. apríla 2017

Je 23:53h a ešte stále nachádzam samé “prkotiny“ v diplomovke, ktoré upravujem, ale s Petim sme si dali záväzok, že do toho systému to dnes vlastne v noci dáme a hotovo. Dnes bol skvelý deň až na tento večer, kedy stále pozerám do počítača a už si predstavujem aké vačky budem mať zajtra pod očami. ALE zajtra to už končí! Myslím diplomovka. Štátnice to bude zase iný oriešok. Dúfam, že vy sa máte dobre, že sa Vám darí a tí, čo tiež píšu bakalárku/diplomovku alebo ich čaká matura..nejaká ťažká skúška, držím palce a vedzte, že keď nejde o život ide o ... Tým sa uspokojujem momentálne ja. A teším sa na zajtrajšie šampanské/víno alebo čokoľvek, s ktorým tú diplomovku s Petim zapijeme.
Outfit som vyskladala zas a znova z jednoduchých kúskov, ale veď to u mňa poznáte. Jednoduchosť u mňa vždy vyhráva. Čo hovoríte na outfit ?
Photos by my love

Outfit: shirt - Reserved/ jeans - Terranova/ coat - Reserved/ converse / bag - jej.sk/ watch - Morris York/ accessories - John Garfield (náušnice)


4 komentáre

  1. Naprosto si pamatuji, jak jsem loni v tuhle dobu finišovala a myslela jsem, že se zblázním.. a jak to byl skvělý pocit nést bakalářku do tisku a vědět, že aspoň na chvilku mám oddych :) tak si ten oddych řádně užijte!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím s tebou😊 Ja už sa teším na ten pocit po štátniciach..už to chcem mať za sebou..😊

      Odstrániť
  2. Momentálne vidím diplomovky na všetkých insta fotkách, a úprimne s vami všetkými súcitim. Mňa to čaká až o pár rokov, no absolútne si neviem predstaviť, že niečo také by som vedela zo seba vypísať. Držím palce nech to už máš za sebou! A na outfit hovorím, že je supeer! Milujem nohavice na traky a biele conversky, to je jedna z mojich najobľúbenejších kombinácií, takže ♥♥♥♥!

    LILY OF THE VALLEY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som si myslela,že nič nenapíšem,ale keď sa do toho dostaneš a sadne ti téma dá sa to..len sú to nervy..ďakujeem😊

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.