March 2017 / Diary VIII.

8. apríla 2017

Síce píšem článok v neskoršej hodine, ale snáď mi to odpustíte. Takto to prakticky prebieha už posledný mesiac, kedy vstávam veľmi skoro a chodím spať neskoro večer. Škoda, že deň má len 24h a človek musí aj spať. Ale keď bude čo i len minúta po štátniciach tak si dám veľkú vaňu s bublinkami, určite pôjdeme s Petim niekde na výlet a čo je najhlavnejšie, že budík si už nebudem nastavovať a budem sa válať hoc aj do poobedia v posteli.  Ach, tá predstava znie dobre, ale vraciam sa do reality. Mesiac marec bol skvelý. Trochu mi pribudlo pár kozmetických noviniek, pár nových skvelých kúskov do šatníka a posledný marcový deň sme sa s Petim boli prejsť na Zvolenský zámok. Niektoré fotky ste už na blogu videli /pretože je to zhrnutie/ ale sľubujem, že ak sa bude dať, tak v ďalšom takomto článku za mesiac bude niečo nové. A teraz Vám to dopodrobna /alebo aspoňv skratke/ popíšem čo sa stalo za tento mesiac. Poďme na to!😊
Ako najväčšie boom a splnený sen za mesiac marec hodnotím jednoznačne môj nový “prírastok“ piercing helix. Básnila som už o ňom 2-3 roky a nakoniec som sa “rozhúpala“ k tomu, aby som si ho dala. Podrobnejší článok nájdete o ňom tu. Na druhý deň som mala kaderníčku čo bol boj, ale prežila som a som nadmieru spokojná aj s mojimi novými /kratšími/ vlasmi a aj s mojim piercingom. Už na tej strane aj striedavo spím, takže je to super. 
Posledný mesiac sa stále zamýšľam nad vďačnosťou, snažím sa vyhýbať konfliktom a neriešiť negatívnu energiu. Je to ťažké keď žijete v nejakej komunite, kde sa stále niečo rieši, ale tým, že som neustále s Petim tak s tou negatívnou energiou bojujem myslím statočne. Je dobré keď máte pri sebe niekoho komu na 100% dôverujete, rozprávate sa o všetkom a ja to šťastie mám pri sebe takmer denne čo je myslím na nezaplatenie.
Výšivky ma dostali a toto je asi môj najobľúbenejší outfit na blogu. Čo hovoríte na trend výšiviek ?
Ďalším mojim obľúbeným kúskom za posledný mesiac sú určite dierkové silonky, ponožky, podkolienky. Tomuto trendu som podľahla aj ja a nosila by som ich najradšej stále. Nosíte aj vy takéto dierkové silonky či Vám to príde nevkusné ?
Ak ste ešte túto masku z mŕtveho mora nevyskúšali, tak Vám ju odporúčam všetkými desiatimi. Na moje akné má skvelé účinky, pokožka je po nej pekne hladká, póry sú stiahnuté a teraz ako som mala pleť aláá muchotrávka, tak mi pomohla najviac. Mohli ste ju nájsť v tomto článku.
Moje po dlhej dobe DIY zožalo úspech. Tento kávový peeling je na pokožku dokonalým kamošom v boji proti odumretej/suchej pokožke, regenerácii a zároveň príjemného pocitu na tele po nanesení. Už ste vyskúšali kávový peeling ?
No a do tretice moje obľúbené vychytávky za mesiac marec uzatvárajú tieto produkty na obočie. Sú naj za posledné roky, ktoré som vyskúšala. Čo je negatívum je rýchlo míňajúca sa ceruzku pri každodennom líčení. Aké produkty na obočie používate vy ?
Po piercingu ako som spomínala prišli na rad aj vlasy. Potrebovala som trochu zmenu a hoc som ich len trochu podstrihla konečne cítim, že mám aspoň väčší objem. Táto dĺžka mi vyhovuje a som konečne po dlhej dobe s mojimi vlasmi spokojná.
Po piatich rokoch sme sa s Petim vybrali na krásnu, slnečnú prechádzku na Zvolenský zámok. Peti tam ešte nebol a tak aspoň sme sa poprechádzali, užili si malý výhľad na námestie a tak sme skvele zakončili mesiac marec.
Volám ho ofučanec, frfloš a niekedy je aj tvrdohlavejší ako ja, ale už 1.mája “oslávime“ 4 roky spolu a + naše dvojmesačné výročie zasnúbenia a aj so všetkými dobrými aj zlými spomienkami, ktorými sme si preskákali ho milujem a nikdy neprestanem. Fotka prvá aj posledná hovorí o tom, že keď máme aspoň malú voľnú chvíľu na prechádzku do mesta, skočíme aj na skvelú zmrzku u chorváta, ktorej sa nedá odolať. MŇAM. Len momentálne by sa to počasie mohlo zlepšiť.

Aký ste mali mesiac marec vy ?

10 komentárov

  1. Krásné fotky! Březen byl pro mě celkem pracovně náročný, ale už se těším na teplejší dny :)
    Děrované punčošky fakt můžu. Tenhle trend se mi fakt líbí!
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem😉 Ja len som zvedavá koľko tento trend vydrží lebo už to nosia takmer všetci😀😊

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc gratuluji ke 4 letům spolu a hlavně k zasnoubení ♥ je to kráása:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Aj môj Peťo je tvrdohlavejší ako ja a tiež je riadny frfloš, možno to bude mužmi, ktorí sú nositeľmi tohto mena :) :D Super fotky a zhrnutie článku a takú zmrzku by som si hneď dala..a aj na Zvolenský zámok sa raz chcem pozrieť :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak možno to bude asi aj tým 😀..ale tak ľúbia nás a to je hlavné😊 tak tu zmrzku ti posielam aspoň takto na diaľku🍨😊

      Odstrániť
  5. Myslim, ze dierkove silonky su super, len ich treba vediet nosit, aj som to skusala asi tak 4 roky do zadu a vyzeralo to na mne priserne :D, ak to vidim na hocikom inom, vyzera to podla mna perfektne, hlavne k rifliam :). A veru je tazke mysliet pozitivne, ale stale to treba skusat, aj ja to nejak tak stale skusam, obcas to ide, obcas nie, alo co by to bol za zivot ak by bolo vsetko super :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš pravdu,asi nie vždy môže byť všetko tak ako my chceme..ja ich tiež nosím len k rifliam a určite to vyzeralo na tebe dobre,len si sa možno v tom necítila..😊

      Odstrániť
  6. Môj vzťah k vyšívkam je veľmi pozitívny a mali by byť večné. Tá tvoja na džínsoch je dokonalá. :-) A blahoželám k zásnubam!
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj podľa mňa,pekne oživia 😊 ďakujem,zlatá si 😊

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.