BEAUTY TIME / Levanduľová voda

17. mája 2017

Ahojte😊 Hlásim sa Vám po dlhšej odmlke, ale popri učeniu nemám nejako času na zvyš a snažím sa plne sústrediť na štátnice aj keď je to momentálne ťažké. Bola som chorá /ešte aj trochu som/, začína ma bolieť zub /dúfam, že rýchlo prestane/, boli sme na svadbe /ešte nás čaká jedna/ a stále mám pocit, že nič neviem. Už to chcem mať všetko za sebou, pretože som len nervózna a akosi na nič nemám chuť. Ak aj vy sa pripravujete na štátnice, maturu alebo Vás čaká nejaká ťažká skúška – držím Vám palce. Zvládneme to! 

Po zmene kozmetiky /čistenie pleti/ som sa snažila nájsť také produkty, ktoré by vyhovovali mojej zmiešanej/problematickej pleti. Rozhodla som sa ísť cestou byliniek a tak k havlíkovej apotéke /mimochodom, tá kozmetika je topka/ pribudla Levaduľová voda od Purity vision. Od tejto značky som používala kedysi aj Ružovú vodu a po dobrej skúsenosti som chcela otestovať túto novotinu s levaduľou.
Používam ju ako tonikum po vyčistení pleti. Nastríkam ju na pleť a jemne /čistými rukami/ masírujem do pleti. Tá “vôňa“ ma na začiatku od nej odrádzala, ale zvykla som si na ňu a toto je už moje druhé balenie. Som s ňou viac než spokojná. Pomáha na akné,mierni sčervenanie a podráždenie pleti. Dokonca okrem pleti ju môžete využiť aj do vlasov ako “povzbudenie“ ich rastu či na rozčesávanie, ale ja ju používam zatiaľ len na pleť. Skladujem ju v chladničke a je to perfektný pocit po prebudení, keď ju nastríkam na pleť. Hneď ma to prebudí /haha/. Už ste ju skúšali ? Akú s ňou máte skúsenosť?

3 komentáre

  1. Mně hrozně voní růžová voda, ale tuhle bych asi nezvládla, protože levandule mi hrozně smrdi :D

    Držím palce na státnice :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som ju este neskusala, ale vyzera lakavo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O levanduľovej vode som ešte asi ani nepočula :) Celkom ma zaujala, najmä tým, že pôsobí na akné. Po tom ako miniem ružovú, sa možno porozhliadnem aj po tejto, akurát levanduľovú vôňu až tak nemusím, tak snáď to nebude až také zlé :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.