Favorite products / My everyday makeup routine

1. mája 2017

Krásny prvý Máj priatelia. Dúfam, že si užívate predĺžený víkend a máte sa fajn. Ja trávim tento deň s mojim Petim, pretože dnes máme výročie /4 roky sme už spolu/. Rýchlo to ubehlo. A zároveň posledný deň na intráku. Zajtra sa idem odubytovať a naplno sa pustiť do štátnicových otázok /na tú časť sa neteším/. Na blogu tento mesiac bude článkov pomenej, pretože to učenie mi zaberie celý mesiac a prvý júnový týždeň by som mala mať štátnice. Dúfam, že to chápete a nezabudnete na môj blog, pretože už potom znova sa Vám budem ozývať, tak ako to bolo doteraz, 3x týždenne. Držte mi palce.

Dnes mám pre Vás článok, ktorý tu na blogu ešte nebol. Dokonca so spoluprácou šikovných blogeriek Lenky a Vierky , s ktorými sme sa dohodli na dennom líčení. Ďakujem za oslovenie.😊 Priznám sa, že som sa trochu obávala tohto príspevku, pretože nemám dokonalú pleť a na fotkách to všetko vidno, ale odhodila som zábrany a som zvedavá na Vaše reakcie. Nie som profík v líčení, ale väčšinou moje denne líčenie je v znamení jednoduchosti zemitých odtieňov alebo odtieňov do bordova s kombináciou ružovkastých matných či trblietavých odtieňov, spojení s výraznejším rúžom. A v dnešnom líčení to inak ani nebude. Ukážem Vám líčenie s mojimi najobľúbenejšími produktami, tak dúfam, že sa inšpirujete aj vy.
Ako prvé po vyčistení pleti používam podkladovú bázu od Catrice prime and fine. Používam ju najmä vtedy, keď mám pred sebou dlhý deň, aby mi makeup dlho vydržal.
Zároveň použijem aj podkladovú bázu pod očné tiene tiež od značky Catrice. Je to moja obľúbená podkladová báza z tých lacnejších variant v drogériách.
Následne na pleť nanášam makeup od Bourjois Healthy mix. Článok o tomto makeupe ste si mohli prečítať už tu. Som si nadmieru spokojná. Má ľahkú textúru a pekne zjednotí pleť. Odtieň mám 52 Vanilla.
Po nanesení makeupu zakryjem tekutým korektorom kruhy pod očami a tuhým korektorom nedokonalosti ako je akné a drobné začervenania. Oba sú od značky Catrice a mám ich v odtieni 010 Ivory.
Následne všetko zafixujem mojím obľúbeným púdrom od Bourjois healthy balance v odtieni 52 Vanilla. 
Na obočie používam ceruzku a riasenku od Maybelline. Najskôr obočie vyčešem a použíjem ceruzku Master shape v odtieni Soft Brown, opäť ho trochu vyčešem, doplním prázdne miesta a následne použijem Brow drama /riasenku/ na zafixovanie v odtieni Medium brown. Článok o týchto dvoch pomocníkoch ste mohli čítať tu.
Na rad prichádza moja najobľúbenejšia časť a to líčenie očí. Tu sa vždy vyhrám a vsadím na ne celé líčenie. Tentokrát som vybrala bordové a ružovkasté odtiene /2 matné a 1 trblietavý/ z paletky od značky Freedom Innocent collection.
Najprv som naniesla biely matný tieň do štvrťky oka, nad som naniesla matný bordový a naň trblietavý odtieň a ten istý aj pod oko, do kútika biely, aby mi opticky zväčšilo oko.
Následne som očné tiene “vyblendila“, aby sa spojili.
Na mihalnice používam túto mascaru od Dermacol ultraTech. Mihalnice nezlepuje a líčenie je s ňou prirodzené.
Líčenie zakončujem mojou novotinou, trocha extravagantným rúžom od značky Golden Rose v odtieni 10. Matné rúže som si zamilovala a ine už ani nenosím.
Čo hovoríte na moje jednoduché, každodenné líčenie ? 
Určite sa nezabudnite pozrieť aj na líčenie Lenky a Vierky Dúfam, že takýchto spoluprác bude viac.😊 Ďakujem Vám kočky.

8 komentárov

  1. veľmi pekné líčenie :) už som videla u Lenky a idem ešte pozrieť Vierku :)
    páči sa mi aj, ako to máš netradične nafotené :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti 😊 Fotila som to 1.x,ešte sa zabehávam..😊

      Odstrániť
  2. Krásný článek.
    Líčení ti velmi sluší, ale já bych zvolila nějakou veselejší rtěnku.:)
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem 😊 Momentálne je táto moja najobľúbenejšia 😊

      Odstrániť
  3. Wau tri krat do týždňa prispievať, to by sa mne nikdy nepodarilo :D. Vlastne 1 krat do týždňa je pre mňa maximum :). Tie tiene sú inak krásne, všetkým trom vám to veľmi pristane :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pěkné líčení, hodně jemné, sama mám takové nejraději :-) na výrazné rty nejsem, když už, tak se vyřádím na očích :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.