BEAUTY TIME / Bourjois Silk Edition

6. júla 2017

Neskutočne tie dni rýchlo ubiehajú. Ešte som si neuvedomila, že sú letné prázdniny aj keď stretávam kopec detí v dedine. Veď už o týždeň ma čaká dovolenka s našimi, ktorej sa neviem celý rok dočkať. Mám to od nich ako darček k promóciám a keď tak nad tým premýšľam, možno to bude aj posledná dovolenka s nimi. Kde sa chystáte cez leto vy ?
V dnešnom článku by som Vám rada predstavila novotinu v mojej kozmetickej taštičke. Kúpila som si ho ešte počas mája, keďže som potrebovala púder na 2 svadby, aby mi napriek tomu teplu makeup niečo aj vydržal. Stal sa mojím verným parťákom aj pri dennom líčení a nedám na neho dopustiť. No a čo to je za produkt ?
Značku Bourjois som si veľmi obľúbila. Používam od nich makeup a samozrejme aj púder Healthy Balance, o ktorých som Vám písala vo viacerých článkoch. Vlastne k tomuto Silk Edition kompaktnému púdru som sa dostala náhodne. V Dmke nemali už môj obľúbený púder Healthy Balance, ktorý som chcela využiť na svadobné líčenie a do oka mi padol práve tento kompaktný púder. Skúsila som tester – odtieň sedel a keďže mi už neostávalo veľa času na vyberanie – vzala som ho. S touto značkou mám dobrú skúsenosť a je asi jediná, po ktorej moja pleť nie je červená a neupcháva mi póry.
Bola som z neho milo prekvapená. Na pleti mi skvele držal, zafixoval makeup, zmatnil pleť a dokonca ešte prekryl nedokonalosti na mojej pleti. Púder je možnosť nanášať hubkou, ktorá je jeho súčasťou, ale ja ho skôr nanášam štetcom. Mám ho v odtieni 51 porcelán, ale po dovolenke si určite zaobstarám tmavší odtieň. V Dmke je o niečo drahší ako na internete, takže ak ho chcete vyskúšať, radšej ho objednajte tam.
Čo je super, že súčasťou púdru je aj zrkadielko, ktoré sa dá otočiť o 360° /haha/. Určite púder vrelo odporúčam aj pre baby, ktoré majú zmiešanú/problematickú pleť.

Už ste vyskúšali tento púder ? Som zvedavá či ste s ním spokojní tak ako aj ja.😊

2 komentáre

  1. Ja používam už dlhú dobu púder od Dermacol som s nimi nadmieru spokojná a mejkap dokonale zafixuje po celý deň :) ale tento tiež vyzerá celkom v pohode.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já se snažím dopotřebovat pudr od dermacolu, který mám na léto a ještě mám 2 v zásobě od miss sporty, které používám už dlouho a jsem s nimi spokojená. Od Bourjois jsem si před začátkem léta koupila řasenku a nějak extra nadšená z ní nejsem, ale pudru dám určitě šanci.:)
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.