LIVING / The books you need to read this July

7. júla 2017

 Je zaujímavé ako sa v živote človeka menia myšlienky, veci, postoje, priority. Keby dni boli rovnaké, bola by to asi nuda. Tým, že si zariaďujeme s Petim naše bývanie vnímam ten čas, ktorý sa kráti s rodičmi..že sa staviame na vlastné nohy a o chvíľu zbalím svoje veci a posuniem sa v živote zase do novej etapy ďalej. Zvláštny pocit.
V poslednej dobe čítam motivačné knihy. Snažím sa myslieť pozitívne, trochu povzbudiť seba do niečoho nového, viac sa usmievať a prestať sa trápiť nad vecami, ktoré neovplyvním. Knihy, ktoré Vám dnes odporučím stoja za to ak chcete trochu “nakopnúť“ seba, veci vnímať aj iným uhľom pohľadu a mať lepší život.
V knižnici by Vám určite nemali chýbať knihy Netrápte sa pre maličkosti od Richarda Carlsona a Hygge dánske umenie šťastného života od Meik Wikinga. Všetko sú to pozitívne knižky, ktoré človeku ukážu tú dôležitú podstatu života..že sa často človek trápi nad vecami – maličkosťami a nevníma tú podstatu – tie hlavné veci, čo za to naozaj stoja. Ukazujú ako si viac užívať život, mať rád ľudí okolo seba aj s ich chybami a dopriať sebe samému to šťastie, čo človek často krát hľadá

Už ste niektorú z týchto knižiek čítali ? Máte nejaký tip na motivačné knižky ? Sem s ním.

7 komentárov

  1. Presne tieto dve knihy si plánujem ako ďalšie kúpiť, tak som už zvedavá aké budú :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Připomněla jsi mi,že mám doma v knihovně knížku Štěstí není náhoda - velmi doporučuji, člověk má po ní vždy lepší náladu :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za tip,tú knižku nepoznám,ale určite sa po nej pozriem :)

      Odstrániť
  3. Hygge som si akurát nedávno kúpila a chystám sa na ňu tento mesiac :)

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovedaťOdstrániť
  4. svet bez hraníc - o metode hoponopono :) je to také o uvedomení sa velmi dobra kniha ak chceš niečo motivačné tak určite odporucam NLP akadémiu má tam rôzne nahravky a ked si našporíš tak aj maju semináre ;)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Určitě doporučuji přečíst 250 zákonů lásky a Dvanáct srdcí. Člověk si při čtení mnoho uvědomí. :-) Monika

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.