Beauty time / Mark Scrup - čokoládový peeling

23. októbra 2017

V poslednej dobe nejako nestíham /krátky výlev mojich myšlienok som ti písala na mojom instagrame/. Nikdy som si nemyslela, že “dospelácky život“ je taký náročný – myslím tak časovo náročný. Momentálne s tým mojim “časovým harmonogramom“ trochu bojujem, ale hádam sa už konečne ustáli. Moja pleť si stále na toto obdobie nevie zvyknúť. Myslela som si, že keď sa presťahujeme, usadíme a už nebude taký stres – bude fajn, ale akosi tá moja pleť stále štrajkuje. Možno je aj chybou, že ju v tomto období riešim až príliš, dúfam, že už do konca roka bude všetko fajn natoľko, že sa odvážim ísť skúšať svadobné šaty /jupíí/.
Raz keď som sa mojej sestre Evke sťažovala, že by som potrebovala nejaký dobrý peeling, masku na pleť – odporučila mi Mark Scrup. Síce ona používa iný ako som si kúpila ja, ale myslím, že som si vybrala skvele najmä čo sa týka vôni, pretože je čokoládový /mňam/. Niekedy mám pocit, že by som ho zjedla /haha/. Keď som si ho kupovala, tak mali akurát v Teta drogérii na neho zľavu a to z veľkej časti ovplyvnilo moju kúpu /haha/. Pokukujem však po maske Green tea pre aknóznu pleť alebo po kávovom peelingu na aknóznu pleť. Máš s nimi nejaké skúsenosti?
Pri skúšaní tohto peelingu som sa najviac bála, že mi to pleť ešte zhorší keďže mám ešte k tomu aj citlivú pleť, ale bola som prekvapená, že po použití peelingu bola moja pleť veľmi jemná na dotyk. Dokonca aj suché miesta, ktoré mám okolo nosa a úst počas chladných dní sa zmiernili.
Jediné negatívum je najmä pri aplikácii, pretože pri nanášaní je z masky trochu neporiadok, ale ten účinok stojí za to.

Ak si za lacnejšiu variantu peelingu, mrkni na tento článok kde nájdeš podrobný manuál k tomu ako si môžeš domáci peeling vyrobiť sama.

11 komentárov

  1. ja si myslím že aj pre citlivú pokožku je dobré za čas použiť peeling aj keď som počula že to nie je vraj dobré pre citlivú pokožku.Ja mám tiež peeling musím povedať že ešte viac pomôže ako len čistiaci gél na pleť.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. neskúšala som túto značku, ale je super že ti pomáha :) ja používam velmi jemný píling od Ziaja.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pekný článok a super fotky :) tiež by som ho už konečne chcela skúsiť :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja s ním nemám žiadne skúsenosti, ale musím povedať, že mám strašnú pleť a vyhádžem sa dosť často..spozorovala som, že to bude asi z čokolády a z arašidov a potom ked mám svoje dni. No a môžem si za to sama, lebo keď mi to pomaly mizne, tak si dám čokolád s orieškami :D a ešte si myslím, že pijem veľmi málo vody, čo je podľa mňa veľký faktor ovplyvňujúci stav pleti. musím sa prinútiť :) A inak uži si skúšanie šiat. Ja som si vyskúšala prvé a tie som chcela! Vyskúšala som aj druhé lebo predavacka ma chcela vidieť v inom type, ale ja som proste chcela prvé a tie som aj mala :) ♥

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som presne taká..a tiež pozorujem, že moja pleť je háklivá na všetko možné a už mi to začína pekne vadiť :/ Ja už sa na to skúšanie šiat neviem dočkať :)

      Odstrániť
  5. Teeda ten peeling vyzera teda neskutočne mňam:)) čokoládu mám rada a tiež by som asi siahla po tejto vôni v tete drogérii som už dlho nebola asi tam zavítam:) a držím ti palce nech sa ti ten život trochu ustáli a nebudeš mať taký zhon:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tahle značka je hrozně super, musí to krásně vonět:D
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.