FASHION / Vitajte v mojom jesennom šatníku

15. októbra 2017

Možno každá z vás sníva o veľkom šatníku so štýlovým oblečením. Je to aj môj sen, pretože módu zbožňujem, no napriek tomu sa momentálne snažím vyskladať outfity z kúskov, ktoré v skrini mám /šetríme na svadbu/ - aj keď priznávam, že občas sa pristihnem prezeraním internetových obchodov – potom to ľutujem.

Dávam prednosť predovšetkým minimalizmu aj keď jesenným farbám /žltá,bordová/ sa nevyhýbam. Jednoduchý outfit dotváram zvyčajne výrazným rúžom alebo doplnkami. Síce ti nemám možnosť ukázať všetky moje obľúbené jesenné kúsky, ale vybrala som najmä tie, ktoré nosím teraz najčastejšie.
Bundičky či kabáty to je moje. Tie nakupujem najradšej. Dodajú čerešničku každému outfitu. Túto bundu mám zo Zara a mohli ste ju vidieť v tomto outfite.
Svetre či kardigány mám väčšinou v neutrálnych farbách aj keď musím priznať, že červený, bordový či žltý mi tiež v šatníku nechýba. Pod ne nosím zvyčajne dlhšie košele s golierom, pretože zbožňujem vrstvenie.
Doplnok ako sú kabelky sa snažím mať výraznejšie ako outfit. Nechcem, aby outfit bol jednoduchý a fádny. Tieto konkrétne sú zo Shein a Zara. Menšie kabelky nosím väčšinou do mesta. Väčšie kabelky zase do práce či na stretnutia. Nosím v nich fakt mix vecí – väčšinou nepotrebných /haha/. 
Aké kabelky preferuješ ty?
Samozrejme, že mi neunikol ani trend ruksakov. Priznám sa, že tie nosím najradšej.
Ako mi roky pribúdajú, mení sa mi štýl. Posledné dva roky sa to našťastie “zaseklo“ a už neprevraciam očami nad vecami, ktoré som si kúpila kedysi. Opätky nosím minimálne –keď nemusím tak ich nenosím – ale nízke topánky to je moje.
Ak aj ty sa trápiš – nemáš čo na seba – a stojíš pred plnou skriňou vecí, mám tu pre teba pár tipov, ktoré ti určite pomôžu:
1.vytrieď veci na 3 “komíniky“ – čo si za posledný rok nemala na sebe vôbec, - čo nosíš pravidelne, -občas nosené. To čo si nemala oblečené vôbec podaruj, vymeň si s kamarátkami alebo predaj. Tie čo nosíš si pekne ulož do skrine a z tých, ktoré nosíš občas pretrieď, poskúšaj ich a skús vytvoriť kombinácie outfitov, ktoré ti pomôžu s každodenným stylingom.
2.stav na jednoduchosť a doplň ju výraznými doplnkami v podobe kabelky alebo bižutérie – to určite zaberie
3.nájdi si svoj štýl a nekupuj zbytočnosti, ktoré nevieš v šatníku skombinovať – budeš mať zbytočne dilemu a oblečenie nevyužiješ.

Čím sa riadiš v móde ty?

16 komentárov

  1. Krásne veci :) mne sa páčia tiež dlhé cardigany

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jeany, kabelky, a tie náušnice sú ♥♥♥♥! Krásny článok! Ja mám určite najväčšiu slabosť na topánky a momentálne na veľké statement náušnice:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie veľké,výrazné náušnice učarovali aj mne. :)

      Odstrániť
  3. Krásně zpracovaný článek, moc se ti povedl :) Také mám nejradši neutrální barvy a jednoduché outifty :) V tvém šatníku by se mi určitě moc líbilo :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  4. božee tie topánky sú top :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. super článok s nádhernými fotkami ;) máš veľmi pekné kúsky, najviac ma očarila tá baby blue bundička zo Zary :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Aj napriek tomu, že je jeseň vybrala si skvelé svetlé kúsky :) Ja sa musím priznať, že na zimu mám viac tmavších vecí, ale už hľadám na nete nejaké svetlejšie a farenejše kúsky.. :)
    Ja sa momentálne riadim skôr tým, že sa snažím kupovať kvalitnejšie veci a to sa týka u mňa hlavne topánok, kabeliek a kabátov :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neboj aj farebné kúsky nosím,ale tie svetlejšie kúsky u mňa prevládajú 😊

      Odstrániť
  7. Úplne krásne vecičky, fotky, všetko... radosť pozerať tvoj blog! :)

    DEZIRÉ

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.