LIFESTYLE / Októbroví obľúbenci

29. októbra 2017

 Tak rýchlo víkend zbehol a zajtra je tu opäť pondelok. Musím však uznať, že som konečne oddýchnutá. Dnes sme si s Petim dali trochu oddychovú nedeľu. Pred chvíľou som dovarila na zajtrajší obed a už s Petim oddychujeme pri telke. Čo je super, že si pospíme trochu dlhšie /jupíí/. Keďže je vonku také počasie aké je, tak tu nie je pre teba plánovaný outfitový príspevok, ale menšie zhrnutie mesiaca október. Snáď mi to odpustíš, ale nebudem sa jedovať nad počasím /asi to tak má byť/a pri fotení by som asi zamrzla alebo by ma odfúklo.

Na začiatku októbra sme s Petim boli v Nitre na autosalóne. Autíčko sme si samozrejme vyhliadli, ale tak to je myslím trochu ďaleká vyhliadka do budúcnosti. Napriek sklamaniu z obeda, ktorý sme si dali v N-centre som si z kníhkupectva odniesla túto skvelú knižku na odporúčanie Niky – ďakujem ti! Čítam ju po kúskoch pred spaním, ale je to pecková knižka pre blogerky. Už si ju čítala? Som rada, že pribudla do mojej knižnice.
Nikdy som laky na nechty od Avonu neskúšala, ale musím uznať, že tieto dva ma prekvapili. A moje obľúbené farby musia byť aj na nechtoch /haha/. 
No a toto sú moji obľúbenci októbra. Veľa z vás mi ich chválilo na instagrame. Objavila som ich v Zare už dávnejšie, ešte počas leta. Sú pohodlné, ľahko kombinovateľné a musím sa priznať, že v poslednej dobe tá sivá, staroružová majú veľkú prevahu v mojom šatníku. 
No a toto sú moji obľúbenci každý mesiac.💕 Dokonca aj kocúr zapózoval a Teo aspoň 5s. sa vydržal pozerať do objektívu.
Tento mesiac nám prišiel aj plánovač svadby z čoho sa neskutočne tešííím. Na tie veci, ktoré si tam s Petim budeme zapisovať – budeme mať pekné spomienky. Už sa toho plánovania neviem dočkať /aj keď viem, že bude to stres/.
Neustále pozerám bytové doplnky, hľadám inšpirácie, pretože to zariaďovanie ma neskutočne baví. Už sa teším keď s Petim pôjdeme do Ikei. Máme vyhliadnuté pár kúskov, ktoré by sa do nášho domčeka hodili.
Do našej rodinky pribudol pred týždňom aj kocúr. Je zlatý, hravý len keď mu niečo chýba to dáva poriadne hlasno najavo. Teo najskôr nebol veľmi nadšený z nového člena domácnosti, ale celkom rýchlo sa prispôsobil.  
 No a čo je najväčšia novinka, že mám konečne nové vlasy. Už som sa nedokázala na tie moje odrasty pozerať. Mám veľmi šikovnú kaderníčku, ktorá mi vždy spraví účes taký, aký si predstavujem. Som síce o trošku viac blond/sivo, ale som s vlasmi až nadmieru spokojná. /Len keby sa mi ich chcelo každé ráno vlniť haha/.

Ako si prežila/prežívaš október ty? Aký bol tvoj najlepší/najhorší zážitok v tento mesiac ?

10 komentárov

  1. Pekný článok :) tie topánočky sú naozaj krásne

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Knížku vůbec neznám, ale už podle názvu mě zaujala :) A nové vlásky jsou super, sedí mi k tobě :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie farby lakov mi hneď udreli do oka a veľmi ma zaujali ;) . A tá knižka vyzerá zaujímavo a už dlho ani nemám čo čítať,takže si musím nejakú zaobstarať :3 . A asi najhorší a zároveň najlepší zážitok z októbra boli pre mňa asi imatrikulácie :D ..síce som mala z nich hrozný strach,ale nakoniec to dopadlo nad moje očakávanie,takže som rada. Pekný článoček!! :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že si si imatrikulácie užila :) Ďakujem :)

      Odstrániť
  4. Vlasy vyzerajú skvelo! Inak tú knižku vidím prvýkrát, ale vyzerá zaujímavo :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.