LOOKS / Dospela som

12. novembra 2017

Konečne sa ti hlásim s outfitpostom. Ani ja tomu neverím, pretože naposledy som outfit fotila ešte s Petim vo Zvolene, keď sme odovzdávali diplomovku /nostalgia/. Za tie posledné mesiace sú zmeny v mojom živote priam obrovské. Zmenila som postoj ku viacerým veciam, situáciám a k samotnému životu. Sťahovanie bol u mňa veľký zlom, kedy som si uvedomila čo je v živote to podstatné a najdôležitejšie..čo mi pred tým taký zmysel nedávalo a už odrazu dáva. Škola mi nechýba. “Len“ Zvolen a občas ten intrákovský život..ale inak som až nadmieru spokojná ako to všetko ide a zapadá do seba /klop,klop/. Každé ráno cestou do práce premýšľam. Autobus preplnený školákmi, ktorí riešia svoj “veľký“ problém – písomka z matiky, tá sa mi páči/nepáči, počítačové hry..a v duchu sa smejem. Fakt som dospela. Dokonca keď má Peti voľno v práci, cestujem do práce autom. Áno JA! Tá, čo sa bála šoférovať, čo si myslela, že to nedokáže a vyhýbala sa prednému sedadlu za volantom. Človek by mal niekedy fakt prestať už toľko o sebe pochybovať – a to si hovorím každý deň. Dokonca mi aj šéf povedal, že by som mala začať vystupovať sebavedomejšie, pretože na to mám. Len moja hlava je proti. Chce to všetko čas, ale nevzdávam to. Ani ty sa nevzdávaj a choď si za tým čo chceš, pretože „don´t wait for everything to be perfect before you decide to enjoy your life.“

..a niečo k outfitu. Musím povedať, že som vystúpila zo svojej komfortnej zóny a dala som si na seba tento výrazný, oversize kabát, ktorý mi kúpil môj ocino /ľúbim/. Nebol ani drahý ako kabáty v značkových predajniach. Bol kupovaný u nás v meste v jednom butiku – preto v popise nebude jeho značka. Dlho som nad ním premýšľala. Ani nie nad farbou, ale nad tým ako v ňom vyzerám. Prvý moment bol, že som v ňom mohutná a neberiem ho..potom som sa na neho lepšie popozerala a zapáčil sa mi natoľko, že sme ho vzali. Som zvedavá na tvoj názor – čo na neho hovoríš ? K nemu som zvolila neutral kombináciu farieb s mojím obľúbeným ruksakom a topánkami. Fotky fotila moja kamoška Moni, ktorej blog nájdeš tu.
Outfit: Sveter – Reserved / Rifle – Zara / Náušnice – H&M / Hodinky – Morris York / Topánky – Deichmann / Ruksak – Zara /


17 komentárov

  1. Jeej ty pochádzas zo Zvolena. Ja som z RS :) ale žijem momentálne v ČR.
    A kabátik je krásny. Podľa mňa ti pristane a je to úžasný jesenný kúsok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mně se kabátek líbí moc :) Má krásnou podzimní barvu! Držím palce, ať se i dále daří a jsi spokojená!

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada,že sa ti kabátik páči😊 Aj mňa hneď zaujala jeho farba 😊 Ďakujem aj ty sa drž👌

      Odstrániť
  3. naozaj krásny netradičný kabátik :) páči sa mi :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mně ten kabát přijde originální, takže super :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak to jsem moc ráda, že jsi teď tak spokojená :) Kabát je krásný, hodí se k tobě :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kabátik je trošku mohutnejší, ale teraz sa také nosia a ja to ľúúbim! Super to vyzerá a pristane ti to a aj farba...(vďaka za ockov, aj môj je taký super) ♥ no a pokiaľ ide o to dospievanie..to aj ja už som dospela..Tiež mi škola nechýba, výšku som skončila pred 2 rokmi, ale musím povedať, že trochu si preipadám na jednom mieste a neposúvam sa ďalej...asi to bude tým, že pracujem v zahraničí a teda ten môj šéf mi nepovie ani slovo, podporu u neho nenájdeš..skôr degradovanie..a ak sa chceš obhájiť a povedať si svoj názor, dobre ťa vie uzemniť, že ti to tvoje sebavedomie neporastie ani keby si chcela, skôr to takee "zdravé" potopí ešte nižšie. A tým, že sa potom zaseknem ked znervozniem a neviem sa poriadne a rýchlo po anglicky vyjadriť, tak sa zlostim aj sama na seba...mozno sa pytas prečo nezmenim pracu..nemam tu inu na vyber, ale už nie dlho a vrátime sa na SVK a aj preto blogujem,, aspon sa odreagujem,bavi ma to, prenesiem sa do ineho sveta, zabudnem na starosti, vyjadrim si tam co len chcem a je to taky moj space :) Inak Zuzi ja lubim tvoje fotky aj tvoj blog a tvoje clanky ♥

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti krásne za tento komentár♥ Veľmi si to cením. Držím ti silno palce nech to v práci všetko zvládneš a nevzdávaj sa! :)

      Odstrániť
  7. To je super, že si sa tak akoby našla vo vlastnom živote, že ti všetko do seba zapadlo, veľmi sa teším, keď to aj na mňa raz príde!:D A ten kabát je úplne úúúúúžasný!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neboj,raz určite to príde :) aj ja som na to dlho čakala a konečne to prišlo♥

      Odstrániť
  8. Kabát ma perfektnú farbu, asi by som si ho na sebe nevedela veľmi predstaviť, ale na tebe sa mi páči. Inak v minulom tvojom článku so slintala nad knihou blog za milion a predstav si, že tento víkend som ju dostala od priateľov mamky, ako neskorý narodeninový darček :). Skoro som odpadla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jsem moc ráda, že se máš krásně a jde to i na tobě vidět, že jsi spokojená ! :) Ten kabátek je nádherný ! Moc ti sluší, tuhle barvičku úplně zbožňuju :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Woooow nádherný kabát! :) Takisto chválim náušnice mám také len v žltom a veľmi rada ich nosím. :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.