BEAUTY TIME / Rúže

10. decembra 2017

Dnes sme s Petim mali menšiu “cestovateľskú“ nedeľu. Prišli sme domov až večer a síce som mala v pláne ísť ešte kúpiť ozdoby na vianočný stromček rýchlo som si to rozmyslela. Veď ma skoro odfúklo. To počasie sa zbláznilo. Ale dúfam, že v utorok sa mi podarí zohnať nejaké ozdoby a budeme mať doma už aj my stromček. Tá vôňa ihličia stojí za to. Už máš doma vianočný stromček? Umelý alebo živý?

Na instagrame som ti písala o mojej “závislosti“ na rúže. Čím som staršia tak ich nosím častejšie. Páči sa mi ako dodajú outfitu a líčeniu tú správnu bodku. Dnes tu mám pre teba troch mojich obľúbencov, ktorých striedam najviac počas tohto mesiaca. 
Čo ma najviac prekvapilo sú rúže od Essence a Trenditup. Za tú cenu majú krásnu pigmentáciu len ma mrzí, že na perách samostatne dlho nevydržia. Aby som predĺžila ich “existenciu“ tak ich vždy zapúdrujem transparentným púdrom. A to fakt pomáha!
Zbožňujem matné rúže, ale nikdy by som si nemyslela, že si kúpim červený,matný rúž. Myslela som si, že sa mi nehodí, ale prekvapivo sa v ňom cítim fakt dobre. Tento mám z Avonu a je perfektný. Vydrží mi takmer celý deň bez úprav.

Aké sú tvoje obľúbené značky rúžov?

Prajem ti úspešný začiatok nového týždňa a nezabudni na úsmev.

12 komentárov

  1. pekný článok :) ten od Essence bol dlho môj obľúbený :) a Avon vyzerá tiež skvelo :) momentálne som si však obľúbila Bourjois o ktorom bude dnes článok na blogu :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rúže od Bourjois som ešte neskúšala - ďakujem za tip :) Od tejto značky som používala makeup a verná som ostala púdru, ktorý už končí :/

      Odstrániť
  2. Veľmi pekne napisaný článok :) rúže tiež rada nosím predovšetkým v zime,obľúbené značky sú Dermacol,Maybeline a Rimmel

    OdpovedaťOdstrániť
  3. naozaj pekné odtiene :) ja som si kúpila ten istý od Essence a sprvu som bola rozpačitá, ale teraz je to láska! stromček ešte nemáme, my staviame až 23. decembra, no súhlasím, že vôňa ihličia je všetko :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chalani na ten odtieň nie sú zvyknutí, ale ako hovoríš je to láska :)

      Odstrániť
  4. Ten od Essence máá krásnu farbu, len škoda, že dlho nevydrží :) Mne sa napr trend it up tiež celkom osvedčil a tiež pupa kozmetiku mám rada :)

    DEZIRÉ

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Pupa som ešte nič nevyskúšala, ale počúvam na ňu samú chválu. :)

      Odstrániť
  5. Zapudrovat transparentním pudrem? :o :o tak to musím vyzkoušet :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. My doma robíme stromček na štedrý deň :D, čo sa týka rúžov donedávna boli najobľubenejšie od Revlon a Nyx, ale teraz ma dosť dostávajú od Pupy :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na NYX si brúsim zúbky aj ja, pretože tie odtiene sú kráásne ♥

      Odstrániť
  7. Mám ten z Avonu je úžasný:). Moc hezky napsaný článek:D
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.