LIVING / Vianočný čas

4. decembra 2017

Prajem ti krásny advent. Neverím, že už je december, ale neskutočne sa z toho teším, pretože tento mesiac zbožňujem. Čas kedy prichádzajú Vianoce, koledy, rozprávky, vonku sneh, vianočná výzdoba, vôňa ihličia a chvíle trávené s rodinou..to je moje. Priznám sa, že každý mesiac je pre mňa nová výzva, pretože odkedy sme s Petim skončili školu je pre nás nové takmer všetko. Bývame spolu, riešime každodenné rodinné povinnosti, chodíme do práce..to znamená, že prvýkrát žiadna škola, žiadne zápočty, predtermíny..stále na to spomínam a niekedy sa tak pozastavujem nad tým, že to obdobie už fakt skončilo a už sa nič z toho nevráti. Napriek tomu je nám s Petim dobre – lepšie a tento rok strávime naše prvé Vianoce spolu a zároveň poslednýkrát ako dvojica s odlišnými priezviskami.
Počas víkendu som konečne dekorovala náš domček. Najskôr som bola sklamaná, pretože v Pepcu, v Tedi ani v Kik som nenašla žiadne dekorácie, ktoré by ma zaujali natoľko, že by som ich kúpila. V sobotu som išla na druhý pokus a domov som prišla s dvoma plnými taškami dekorácii za super ceny. Podcenila som malé obchodíky, ktoré máme v meste na námestí. Majú tam krásne dekorácie a určite keď budeme postupne s Petim zariaďovať náš domček sa tam zastavím. Ešte mi chýbajú ozdoby na náš stromček. Zatiaľ máme len žiarovky /haha/. Keď som nakupovala dekorácie pani predavačka si ma všimla a zarozprávali sme sa. Povedala som jej, že toto budú s Petim naše prvé Vianoce a bola taká zlatá, že mi dala ako “darček“ Vianočnú ružu. Dobrí ľudia ešte nevymreli...alebo marketingový ťah? /haha/
Ak ste sledovali moje instastories tak viete, že s Petim pomaličky plánujeme našu svadbu. So šikovníčkou a úžasnou Nikol sme spustili aj náš plánovaný projekt – denník nevesty Zuzky, ktorý si môžeš prečítať tu. Článkov tam bude od nového roka pribúdať tak nezabudnite to sledovať. Veľmi sa z toho teším! 
Tým, že sme sa s Petim presťahovali sa začala moja vášeň do zariaďovania. Škoda, že tie doplnky a celkovo nábytok je tak drahý. 
Máme nové kreslo! Áno tohto ušiaka, o ktorom som tak dlho snívala. A ešte aj v sivom prevedení. Práve v ňom píšem aj tento článok a sedí sa v ňom skvele.
Počas chladných dní ako sú tieto sa po príchode z práce rada zababuším do deky a usrkávam si pri prezeraní blogov, videí /vlogmas/ alebo pri dlhých rozhovoroch s Petim z teplého čaju. To je taký môj oddych po celom dni.
Čo by to bolo za vianočné obdobie bez vianočných ponožiek?/haha/ Mám aj s Mikulášmi. 

Ako sa ti darí? Na čo sa najviac tešíš počas tohto vianočného obdobia?

Prajem ti úspešný, zasnežený týždeň a nezabudni na úsmev.

3 komentáre

  1. Ja mám najväčšiu radoť tirž z dekorovania domu. A taktiež pečenie vianočných dobrôt :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zrovna letos jsme se stěhovali do nového domu a mě čekalo dekorování ložnice :) Ještě mi pár detailů chybí, protože mě to prostě ještě v obchodě necvrnklo do nosu, ale taky mě to hrozně baví :) Vůbec ta atmosféra kolem vánočního období je nádherná a všechno se mi zdá hezčí :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zuzi, viem, aké to je stráviť prvé Vianoce vo dvojici a aj jediné s odlišným menom..a aj to, aké to je skončiť školu a vedieť že už nebudeš mať skúšky a ani ten stresujúci zhon :) Všetko som to pred rokmi zažívala aj s prípravami na svadbu dokonca s mojím Peťom :)))) Užite si to všetko. No a zariaďovanie bude u nás až o rok alebo o dva, lebo ešte nemáme "svoje hniezdočko" a preto sa nám neoplatí kupovať nič do cudzieho. No a dekorácie som ani ja nenašla a stromček už máme z mnulého roka a tento rok som na nho chcela zavesiť nejaké dekorácie, ktoré by nás vystihovali alebo nejaké pekné, ale nič som nenašla tak nevadí. Inak to s toi ružou bolo super...dobrí ľudi nevymreli :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.