Posledný článok v roku 2017

29. decembra 2017

Rok 2017 sa pomaličky blíži ku koncu a tak som sa rozhodla ti napísať aspoň v krátkosti čo sa za ten rok u mňa udialo. Bol plný momentov, ktoré ma posunuli v živote smerom vpred za čo som veľmi vďačná. Ukončila som školu, zásnuby s Petim, sťahovanie a práca boli tie najväčšie “kroky“ v roku 2017. Je zaujímavé pozorovať ako každým rokom sa človek niekam posúva, mení sa mu názor, postoje, stretáva nových ľudí, ktorí mu prinesú opäť do života niečo nové. Každý rok je výzva a tú výzvu je potrebné si naplno užiť.
Keby mi niekto presne takto pred rokom povedal aký bude rok 2017 určite by som mu neverila. Najmä ohľadom zásnub, práce a sťahovania. Zbehlo sa to tak rýchlo. Ale s Petim si to užívame aj keď si stále zvykáme na nové veci/momenty, ktoré do nášho života stále prichádzajú. Tento rok je vlastne posledný kedy som oficiálne len Petiho priateľka/snúbenica. Ešte stále tomu neverím kočky, že sa budem vydávať.
Som rada, že sme s kamoškou Moni vystihli hodinku kedy sa chcel náš kocúr fotiť /haha/. Tak často sa to nestáva.
A čo si najmä želám do nového roka? Určite je to zdravie pre celú moju rodinu, pretože to je najcennejšie, šťastie, lásku, nezabudnuteľnú a krásnu svadbu, aby bola prevaha skôr tých úsmevných momentov ako tých smutných, aby sa nám s Petim darilo a konečne, aby sa mi splnili sny “v blogerskom svete“.

A tebe želám tiež všetko len to najlepšie do Nového roka 2018. Nech si len šťastná s úsmevom na tvári.


Vidíme sa v roku 2018 na blogu!

1 komentár

  1. Děkujeme za milé a krásné přání, ať je i Tvůj rok plný úžasu! Máš nádherný blog :-)!!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.