Ľudia & vzťahy

30. januára 2018

Nastupujem do autobusu plného školákov. Snažím sa prebudiť popri tých všetkých zákrutách, prudkom brzdení šoféra a celkom sa mi to darí. Keď vystúpim z autobusu začne sa moja klasická denná, pracovná rutina. V hlave mi víria myšlienky. Najčastejšie premýšľam aké to bude keď sa mi začne plniť sen, o tom keď budem mať svoju vysnívanú prácu alebo myšlienky o našej svadbe. Vstupujem do dverí, pípnem svoj príchod a z recepcie ma zdraví s úsmevom moja obľúbená kolegyňa. Prehodíme pár slov a cestou do mojej kancelárie zdravím kolegov. Keby som tam nemala mojich pár obľúbencov neviem aké by to tam bolo. Práca ma naučila, že vychádzať s ľuďmi je niekedy fakt ťažké. Náladovosť, odlišný pohľad na život, odlišný názor..nedá sa vyhovieť každému a nie každý v živote môže byť tvoj kamoš. To som sa naučila. Najmä to dokazovanie si kto z koho baví ľudí myslím najviac. Ľudia sú niekedy zvláštni. Často závidíme druhým, falošnosť prevyšuje nad otvorenosťou a budovaním si skutočných priateľstiev. Len mi potom vysvetlite k čomu je toto všetko dobré ?!
Na sebe mám pre mňa trochu netradičnú kombináciu. Ale prekvapivo sa v nej cítim dobre. Široký strih vzorových nohavíc som doplnila svetríkom zo Zary a doplnila ho mojím obľúbeným kožúškom, ktorý som dostala od mojej mamky. Nebudem ti však klamať, ale už čakám kedy príde jarné – trochu teplejšie počasie, pretože už ma to vrstvenie akosi prechádza. Čo vravíš na trend kožúškov? Máš aj ty nejaký doma?
Fotky fotila kamoška Moni – ďakujem ti.

Na sebe mám: kožúšok – Bershka, sveter – Zara, nohavice – Berska, topánky – H&M, kabelka – z Chorvátska od môjho ocina, čelenka – Gate

8 komentárov

  1. Zuzi, tvoj kožúšok je perfektný a má nádjerú farbu! Ja som si tento rok tiež jeden zaobstarala, v neutrálnej hnedej, určite si ho na mne videla na insta :) Inak veru, ľudia sú rôzni, ľudia sú divní.... Ja sa v práci denno denne stretávam s ľuďmi, tiež snívam a rozmýšľam, aké by to bolo mať svoju vysnívanú prácu...som len čašníčka, ale keď sa presťahujem späť na Slovensko, určite by som toto nechcela doma robiť. Tu to je momentálne z núdze cnosť....no ale stretávam mnooožstvo ľudí, niektorých už aj poznám a viem, že k jedlu milujú majonézu a keď ich vidím, tak si ju idem rovno prichystať :D A niektorí už poznajú aj mňa a pýtajú sa ako sa mám....a veľakrát sa aj necítim dobre, ale stále sa snažím usmievať sa, lebo to je najdôležitejšie aj keď niekedy, Zuzi, si hreším v hlave :D:D:D:D lebo niekedy idem ludom po niečo 5x k jednému stolu a neopýtajú to naraz :D ale dsť už, vedela by som rozprávať :D vyzeráš krásne, ako vždy! a milujem tvoje pokojné články :) ♥


    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. asi je teraz nejaké obdobie zamýšľania sa a prehodnocovania, pretože ja som tiež včera premýšľala nad tým, aké je to zvláštne byť vo veľkom kolektíve a vychádzať s viacerými ľuďmi...a súhlasím s tebou, že nie vždy sa dá vyhovieť každému a treba to len akceptovať, že sme proste rozdielni :) pekný článok, a samozrejme aj outfit :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. kožúštek je krásny :) čo sa týka priatelstiev, tak som sa toľko krát sklamala, že už si dávam pozor na to, na kom mi záleží :(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc pěkný outfit. Kožíšek je krásný :) S těmi lidi to mám podobně. Faleš je bohužel všude kolem nás.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vyzeras super☺,kozusok je krasny ale ta kabelka je top,tatko vie co je to styl ��
    Vsetko je o tom ako sa ty spravas k ostatným ale je pravda ze niektorym ludom proste nevyhovies,resp ich nepochopis, priťahuj si do života ludí ktorych chces mat pri sebe:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. s tými ľuďmi je to fakt niekedy ťažké - ale myslím, si (a čo sa mi osvedčilo) je najlepšie neriešiť to, nezaťažovať sa tým zbytočne, potom sa len trápime a sami sebe ubližujeme. Radšej zdvihnem hlavu, pomyslím si čo všetko pozitívne je okolo mňa a snažím sa nato sa sútrediť :) Čo sa týka outfitov - tiež mám ale iba jeden jediný čierny klasický :) aa ešte k týmto nohaviciam podľa mňa sú celkom fajn, možnože aj bez toho kožúšku by to mohlo byť celkom pekné :)

    DEZIRÉ

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.