Sérum na akné a nočný krém / Moji záchrancovia

8. januára 2018

Prvý deň v práci po sviatkoch mi dal zabrať. Ráno som sa ledva dostala z postele, ale našťastie som autobus stihla aj keď s miernym podhopkávaním – no ok, utekala som ako o život. V práci bola nálada celkom dobrá až som bola prekvapená, že sa deň niesol v znamení úsmevu a dobrej nálady. Aj keď priznám sa, že ja som bola trochu v strese lebo po vyše dvoch týždňoch doma som nevedela čo čakať. Uvidíme čo prinesie ešte tento týždeň. Aký si mala ty pondelok po dovolenke/prázdninách?
V dnešnom článku som sa ti rozhodla ukázať toto moje naj naj najobľúbenejšie duo. Sérum na akné a nočný krém. Je to novinka a som nesmierne rada, že som sa odhodlala a objednala som si ich. Toto sérum som videla u mojej obľúbenej blogerky a inšpirovala ma natoľko, že som si ho kúpila a neľutujem. Používam ho ráno a niekedy si kvapnem z neho aj do makeupu, aby sa ľahšie nanášal. Len ma mrzí, že ho nemám viac. Pekne mi uzavrie póry a pokožku mám po ňom hladkú na dotyk. 
Krásna slečna - Nočný krém ma už veľakrát zachránil. Najmä keď som si pleť riadne rozvŕtala. Pekne mi stiahol začervenanie a najmä mi pomáha keď mám podkožné akné. Behom 2 dní mi ho pekne stiahne a vylieči. Krém nie je mastný čo je veľké plus. Len dúfam, že bude aj väčšie balenie.

Aký je tvoj top favorit na pleť, bez ktorého by si si nevedela predstaviť svoju kozmetickú taštičku?

5 komentárov

  1. Havlíkovú kozmetiku používam aj ja a neviem si ju vynachváliť. Dokonca si ma na ňu nalákala veľkou časťou aj ty, za to ti veľmi ďakujem, pretože sa premenila aj na moju záchranu♥ :)

    LILY OF THE VALLEY

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá to úžasně a to kosmetické taštičky to je vážně skvělý doplněk, každá slečna musí být spokojená :)!!

    Já miluji svou pleťovou vodu, kterou jsem dostala k Vánocům, má nádherný design a i když je větší, klidně si ji do taštičky přibalím :)!

    Máš nádherný blog a hlavně fotky!!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Havlíková apotéka, to je láska :))))))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Fiha, táto dvojka ma veľmi zaujala, pravdepodobne sa viac popozerám a zaobstarám si ich domov. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Love your post dear!If you want check out my blog.I write about fashion,beauty and lifestyle.Maybe we can follow each other and be great blogger friends!

    http://herecomesajla.blogspot.ba/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.