Výstup z komfortnej zóny

18. februára 2018


Sny..tie, ktoré si napíšeš na papier, povieš si, že budeš na nich tvrdo pracovať, aby sa stali realitou..aby si bola šťastná..si odhodlaná ich dosiahnuť. Prejde pár dní a ty začneš o sebe pochybovať, už nie si taká silná ako vtedy keď si držala v ruke pero a písala tvoj sen do tajného diára zvaný život. Zvládnem to? Zvládneš len ešte chvíľu vydrž..cieľová čiara je už blízko..nevzdávaj sa!

Asi takto nejako sa cítim v posledné dni. Nerozhodná, váham, že či vôbec to čo sa deje v mojom živote naozaj chcem, aby sa dialo. Cítim, že mám naviac ako len prežívať dni, ktoré by som si mala užívať. Som vďačná za to, čo s Petim máme – spoločný domov, prácu avšak obaja cítime, že najmä čo sa týka pracovného života máme naviac ako len uspokojiť sa s tým čo je.
Myslím tým začať si plniť svoje sny. Vystúpiť z komfortnej zóny a užívať si život. Prestať čakať, že k vám “niečo“ príde samo. Už sme dávno s Petim vyrástli aby sme pochopili ako to v živote chodí.


 „Ku šťastiu nevedie výťah..musíš ísť po vlastných!“

Momentálne sa obaja tešíme na svadbu. Premýšľam nad ňou každý deň a už sa jej nevieme dočkať. Bude to ďalšia etapa v živote, ktorá nás s Petim posunie zase o krok vpred.
Zároveň aj pomaličky dolaďujeme náš domov. Nie sú to síce veľké prerábky, ale aj tak sú to zmeny, s ktorými sa tu cítime lepšie a lepšie. Teším sa už keď bude teplo ako sa pustím do záhrady, do skalky a bude to tu zase o niečo živšie. Baví ma to a užívam si to aj keď počas týždňa na to nemám vôbec čas.

Aj ty máš niekedy pocit, že ti sny utekajú pomedzi prsty aj keď by sa dalo s tým niečo urobiť bojíš sa či to zvládneš? Výstup z komfortnej zóny je naozaj ťažký, ale stojí za to. Je však potrebné spraviť ten krok preto, aby si bol šťastný.

3 komentáre

  1. pekne napísané, presne ako píšeš, treba vydržať a fakt treba makať na svojich snoch, život nemôžeme odkladať na "neskôr" :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi príjemný článok! Často mávam také stavy,kedy mi behajú hlavou rôzme negatívne myšlienky,ale tak to občas v živote chodí. Prajem veľa úspechov v blogovaní,máš veľmi pekný blog aj články :) .

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.