Som späť

13. mája 2018

Ani neviem ako začať. Už som vyšla z cviku. Neskutočne mi to tu chýbalo. Fotenie, úprava fotiek, tvorba. Akoby som stratila za to obdobie kúsok seba. Prehovárala som sa a zlá nálada z práce ma skôr len viedla k tomu, že po príchode domov som do počítača ani neťukla. Vieš keď od 8.00 do 17.00 pozeráš do počítača snáď ma vieš pochopiť. Na druhej strane som si však uvedomila, že som to čo ma tak bavilo doslova odkopla kvôli blbej nálade. Nehovorím, že budem pridávať článok každý deň, ale budem sa snažiť, aby to nedopadlo tak ako naposledy. Tak hádam ste na mňa nezabudli a budete opäť moja podpora a kúsok z môjho blogerského sveta.

..píšem mojej kamoške Moni ohľadom dnešného fotenia. Fotenia sme si dohodli už xkrát, ale zvyčajne sa nekonalo. Povedala som si, že dnes bezpodmienečne aj keby čobolo fotenie bude. Dohodli sme sa navečer keď nebude také priame slnko. Premyslela som si outfit a začala som svoju klasickú sobotu. Pranie, upratovanie..po pár hodinách mi pípla od Moni správa. Začalo sa vonku zaťahovať a párkrát už aj zahrmelo. Naše fotenie bolo ohrozené. Dokelu. Po pár minútach som sa začala chystať, naštartovala som auto a išla po Moni. Muselo to byť rýchle, pretože sa chýlilo k búrke. Stihli sme to. Priznám sa, že o fotkách som trochu pochybovala. Už som dávno nefotila a prišla som na to, že ma skôr bavia akčnejšie fotky ako tieto outfitové, ale hádam sa to doladí. Veď klasicky som moje fotky porovnávala s blogerkami, ktoré sledujem pravidelne a sú mojou inšpiráciou. Tie ich pózy sú prirodzenejšie, fotky dokonale upravené a vyzerajú ako živé. Mám na čo pracovať haha. 

V poslednom čase som na sebe spozorovala zmenu v šatníku. Začali ma baviť ženskejšie outfity a dokonca aj extravagantné kúsky v kombinácii s minimalizmom. Dokonca sa pohrávam s myšlienkou, že naberiem konečne odvahu a pokúsim sa časť z môjho šatníka predať, pretože mám pocit, že niektoré oblečenie to už nie som ja. Stalo sa ti to niekedy? Nejde o to, že si nemáš čo obliecť, ale skôr sa v tom oblečení necítiš. Naopak tento outfit som úplne ja. Trochu extravagancie v podobe topánok, čelenky a jednoduchosti v tope a v rifliach. Aký štýl preferuješ ty?
Fotky fotila Moni

Outfit: Top – H&M / Rifle – Zara / Sandále – Reserved / Okuliare – Gate / Hodinky – Morris York / Čelenka – H&M /


4 komentáre

  1. vyzeráš fakt super, outfit je bomba :) a vitaj späť ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Supeeeer, som strasne stastna, že si spat... ja som vzdy rada čitala tvoj blog a aj sa m zdalo divne, ze tu nemam ziadny novy prispevok od teba..ale stalo sa to aj mne.. ja som vo februari mala obdobie, ked som rezignovala, ze som proste len jedna kvapka v mori...ale v podsate noaco....ved sme tam, kde boli aj uspesne blogerky a aj keby sme nikdy neboli uspesne, tak to vobec nevadi..ked raz clovek robi to, co ho bavi, aj keby to malo byt len hobby, tak je to super.. aspon ho to vytrhne z reality a z nudy alebo stereotipu...som rada, že som si mohla precitat novy clanok..inak ja stale zboznujem elegantne a zenske outfity... ja ale mam ten problem, ze byvam v mestecku, ktore skor vyzera ako nejaka "dedina" a vsade chodim peso lebo tu nemame auto a tak musim viacmenej nosit nejake topanky ako tenisky atd aj ked to neznasam a milujem opatky...takze vzdy existuju nejake obmedzenia :D haha

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. normálne som sa občas musela pozrieť, že čítam článok o tvojom živote :D pretože som mala pocit, že som ho písala ja o svojom :D človeka povzbudí, keď vie, že niektoré veci neprežíva ako jediný :)

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc se ti ten outfit povedl!!:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.