Život je ako jazda na bicykli. Aby ste udržali rovnováhu, musíte sa stále pohybovať.

17. júna 2018

Prichádzam domov už o 15,00 hod. Konečne mi zmenili pracovnú dobu a nepracujem od 8,00 do 17,00 hod. Ešte však nekričím hop, pretože behom jedného dňa sa môže všetko zmeniť. Na chvíľu si sadnem do môjho obľúbeného kresla v obývačke, vyložím nohy na taburetku a zavriem oči. Aspoň na chvíľu potrebujem okolo seba ticho. Ticho od zákazníkov, od vyzváňajúceho telefónu. Snažím sa zahnať myšlienku, že to nezvládnem, že by som to najradšej zabalila. Dnes bol fakt otrasný deň. Pondelok, taký klasický poradový, stresový. Prichádza ku mne Peti a ja mu rozprávam moje pocity. Snaží sa ma upokojiť. On presne vie ako na mňa a už začínam dýchať a myšlienky otáčam iným smerom..
Čo ak na to nemám?
Človek sa snaží stále myslieť pozitívne, snaží sa nebrať si veci zlé tak k srdcu a nemyslieť na to, čo ovplyvniť nevie..ale aj tak. V hlave to mám stále. Síce dáte negatívnym myšlienkam stopku nie vždy je to v reály tak. Poviem vám, že už som prečítala veľa motivačných knižiek ako sa mať rada, o myšlienkach, o živote..po prečítaní si síce poviem, že chcem to určite zmeniť, ale príde opäť nejaký zlomový bod a opäť sa vráti všetko do starých koľají a ja začínam odznova.  Znova svoju cestu za pozitívnejším zajtrajškom.
Peti mi raz tak položil otázku čo vidím na tých „jútubových videách“. Keď stále pozerám dookola tie isté jútuberky. On totižto veľmi nemusí jútub videá vyumelkovaných dievčat alebo slniečkovské vlogy kde sú ukázané len pozitívne veci v živote. V poslednej dobe už ani tak nepozerám makeup videá, ani nákupové videá..sú to skôr vlogy ľudí, ktoré vedia ukázať tie pekné ale aj tie nie veľmi pozitívne veci v živote. Lebo taký je život. Nie vždy sa dá predsa len usmievať.
Priznám sa, že som človek, ktorý veľa premýšľa. O živote, o udalostiach, všetko rozoberám. Každé slovo, tón v hlase vie ovplyvniť moju myšlienku v hlave. Na jednej strane je to fakt, že blbá vlastnosť, pretože poviem vám, že v mojom vnútri nemám pokojný život, ale na druhej strane to neskutočne formuje moju osobnosť a mením sa. Neznášam keď sú ľudia závistliví, nevážia si ľudí okolo seba, ponižujú druhých a za každou vecou hľadajú niečo zlé. Neuvedomujú si čo druhým spôsobujú. Ale že vôbec! 
Spomeňte si na to keď sa budete baviť so svojím kamarátom, rodinou alebo hoc len so známym, ktorého stretnete na ulici..Každý jeden z nich má svoj príbeh a tým, že má úsmev na tvári nemusí znamenať, že je aj skutočný.
Fotky fotila Moni

Outfit: Šaty – Reserved / Sandále – Deichmann / Doplnky – H&M / Kabelka – Lubive.sk /


7 komentárov

  1. Tvé fotky a články vidím po delší době a hned na začátku ti musím říct, že ti tyhle vlásky moc sluší. Fotky jsou jako vždy taky krásné. ♥
    Hodně trefný název článku. Rozhodně nejsi sama s tím, že čteš/sleduješ věci o lepším já, motivační atd. Lidé to dělají. Chtějí se změnit, ale málokdo to vydrží. Je to dlouhá cesta. Něco se stane a člověk to odsune na druhou kolej a pak si řekne, ale vždyť se mám dobře a pak přijde další důkaz o tom, že ne a že se chce změnit a celé tady tohle je hrozně velký kolotoč a já ti od ♥ přeji, aby se ti to povedlo a abys vydržela. Je skvělé, že tvůj muž ví, jak na tebe.
    A nezapomeň, že je v pořádku nebýt někdy v pořádku. Máme to všichni. Jen se tím nenechat pohltit.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti za povzbudivé slová :) Máš pravdu. Niekedy človek sa len musí opäť "nadýchnuť" a ísť ďalej :)

      Odstrániť
  2. Krásne fotky, bicykel je peknou ,,kulisou". ;) Držím palce, nech všetko predýchaš. A inak aj ja v poslednej dobe pozerám skôr vlogy a to len veľmi malého počtu ľudí, lebo sa mi nejako nepáči, akým smerom sa Youtube vydal, resp. tvorcovia, ktorých som predtým mala rada. :/

    Sabi z blogu Beautiful savage
    VEĽKÁ GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem a aj za tvoj názor. Aj ja som zmenila pohľad na niekoľkých tvorcov. Možno som "vyrástla"..

      Odstrániť
  3. ja tiež radšej pozerám vlogy..sú aspoň trošku reálnejšie ako tie ostatné strojené videá :) inak pekný článok s peknou myšlienkou.. a fotky sú krásne

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi pekné fotografie.
    Páči sa mi vaše tašku

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.