Už aby bola jeseň

18. septembra 2018

                                                                                                         spolupráca Manzara

..prebúdzam sa do chladného rána zababušená v perine. Vonku je ešte tma..snažím sa zaspať, ale nejde to..som taká, že keď sa už raz prebudím len tak ľahko nezaspím,,Peti ešte spí a ja beriem veľkú perinu s bodkami do obývačky. Zapnem televízor. Je nedeľa, a preto je čas na rozprávky..ešte stále som na pol malá Zuzi..Petimu potichu zavriem dvere a postavím si vodu na čaj. Na takéto rána som sa tešila. Tajne som dúfala, že už prichádza jesenné počasie a ja si konečne oblečiem moje obľúbené kúsky zo šatníka. Ešte pred pár dňami som si pozerala v šatníku bundy na zimu, kabáty a zistila som, že ich bude potrebné poriadne pretriediť. Už aj vy ste si urobili jesenný poriadok v šatníku? Ja sa na to poriadne “upratovanie“ ešte len chystám, ale ak potrebujete nejakú inšpiráciu mrknite na dámske zimné bundy na stránke Manzara. Nájdete tam rozličné štýly kúskov, zimných búnd, ktoré v klasických obchodoch nenájdete.  Už aj ja mám na tej stránke pár favoritov.

..OMYL. Je 9,00 hod. a slnko začína cez žalúzie pripekať. Mám rada leto, ale už je ho nejako veľa nemyslíte?..preto na fotenie s Moni volím šaty a dokonca sme stihli nafotiť aj pár fotiek z pikniku, ktoré vám ukážem v ďalšom príspevku.


Dúfam, že ste na mňa nezabudli a budeme sa tu stretávať častejšie. Veľmi ste mi chýbali.

Fotky fotila kamoška Moni

Outfit:Šaty – greenappleeshop.sk / Topánky – Topankovo / klobúk – Gate / košík – Ikea 


6 komentárov

  1. Jooj ani si nevieš predstaviť ako sa ja veľmi teším na jeseň,hoci ešte ani riadne nezačala a ja už mám chrípku,hehe. Na jeseni najviac milujem to,že budú môcť vznikať úžasné fotky v lístí,všetko bude krásne farebné a navyše si budem môcť konečne obliecť moje obľúbené jesenné/zimné oblečenie ako napríklad čižmy,kabátiky či veľké dlhé šály,no už sa neviem dočkať :) .Super článok ako vždy! Fotky sa mi veľmi páčia,to prostredie vyzerá úžasne a tie šatočky ma hneď zaujali,majú hrozne peknú kombináciu farieb. Pecka! :D
    https://tmatejcikova.blogspot.com/2018/08/dakuj-pln-si-svoje-sny.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ti prajem skoré uzdravenie :) Aj ja sa už teším na jesenné fotky, majú svoje čaro. A ďakujem ti, som rada, že sa ti páčia :)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Ďakujem :) To sme sa fotili vo viniciach u nás na dedine :)

      Odstrániť
  3. Na tých fotkach vyzeráš veľmi pekne! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.