Víkendové rána

8. októbra 2018

Otvorím oči. Je 7,00 hod. Už som zvyknutá vstávať do práce tak skoro a preto ani víkendy nie sú výnimkou..aj keď by som si rada dlhšie pospala. Peti ešte spí a ja siaham po mojej motivačnej knižke. Čítam ju každé víkendové ráno. Aspoň pár riadkov, jednu kapitolu. Podľa toho kedy sa Peti zobudí. Túto vlastnosť mám po mojom ocinovi. Aj ten zvyčajne vstáva skôr ako mamina a číta. Ešte pred tým však mamine vytvorí z vankúša “bunker“, aby jej nesvietilo svetlo do očí. Možno to budem praktizovať pomaličky aj ja keďže skoro ráno je ešte poriadna tma.
Nebudem Vám klamať. Naše raňajky nie sú práve najzdravšie. Ani sa zdravo nestravujeme. Myslím tým žiadne kaše, ovocné bomby..zvyčajne robím klasiku. Nejaké nátierky, praženicu, chleba vo vajci..Aj keď občas ma chytí mánia zdravej stravy dlho mi to nevydrží. Možno mi chýba pevná vôľa. Neviem. Tak by ma to zaujímalo ako je to u Vás. Aké raňajky si robíte vy? Klasika či niečo zdravšie?

3 komentáre

  1. my si práve cez ten víkend doprajeme "nezdravšie" jedlá, i keď myslím si, že na takej praženici nie je nič nezdravé :)) ale aj obed si vždy spravíme výdatnejší, keďže cez týždeň sa stravujem prevažne zdravo s ľahšími obedmi :) odkedy pracujem pravidelne od pondelka do piatka, tak sú pre mňa víkendové rána to najlepšie z celého týždňa :) pekný článok, páči sa mi ak blogerka odkryje niečo zo svojho súkromia :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to som rada, že v tom nie som sama :P..Ďakujem ti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. V 7 ráno bych asi o víkendu nevstala.:) Jídlo pro sebe si dělám zdravější pro rodiče klasiku (ale to jen občas). S přítelem snídáme většinou to, co udělá on, vajíčka, párek, chleba s něčím a nebo vydržíme až na oběd.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.