Zariaďujeme / Naša veranda

19. októbra 2018

Sme vďační za to čo máme. Za to, že môžeme bývať v RODINNOM DOME. Vyrastala som v bytovke, no napriek tomu som vždy snívala o rodinnom dome. Mať psa, záhradu, mať priestor kde sa človek odreaguje len tak si sadnúť na húpačku – čítať knihu, “hrabať sa“ v skalke, sadiť..Baví ma to a neskutočne si to užívame, že si pomaličky plníme sny.

Dnes tu mám pre Vás prvý diel z nášho zariaďovania a prerábok nášho domčeka. Dnes to bude o našej verande. Viete aj vy, že prvý dojem je najdôležitejší. Či z ľudí, ktorých stretnete 1.x, z miesta kde ste po 1.x. Sú to dojmy, pocity, ktoré jednoducho neovplyvníte a tak to bolo aj s našou verandou. Vždy keď k nám prišli kamaráti, rodina rýchlo som chcela, aby cez tú našu “divokú“ verandu prešli. S Petim sme sa už dávnejšie o jej prerábke rozprávali avšak rozhodnutie prišlo počas našej júlovej dovolenky. Botník, vešiak a lavičku na sedenie sme už mali dávno kúpené. Chcelo to len akciu.  
Na spoločné bývanie som sa tešila aj preto, pretože ja zbožňujem bytový dizajn, zariaďovanie, dekorovanie. Jednoducho to je moje. A tá veranda bola pre nás výzva. U nás je to tak, že väčšinou nábytok, podlahy a doplnky vyberám ja, ale Peti je ten, ktorý schvaľuje. On je ten, ktorý pozerá vždy na funkčnosť a ja na dizajn. Navzájom sa dopĺňame čo je podľa mňa najlepšie, pretože zatiaľ sa nestalo, že by sme sa nejako “doťahovali“ ohľadom zariaďovania. Ako to máte vy?
A takto vyzerala naša veranda pri vstupe keď sme sa sem nasťahovali bez toho, že by sme niečo upravovali. Samozrejme, že keď sme začali bývať sme ju poupratovali, ale fotky nemám. Som rada, že tu mám aspoň takéto “rýchlo“ fotky, ktoré sme fotili s Petim pre seba /haha/.
A takto vyzerá naša veranda pri vstupe teraz.
Veranda bola pôvodne žltá, vydláždená parapeta, ktorú sme s Petim bili /vybúrili sme si tam asi všetky nervy haha/. Najviac nás bavilo skladanie podlahy a mňa skladanie nábytku.

Nábytok, doplnky máme mix Ikea, Jysk, Mobelix, Tedi, Kik a Pepco kde nakupujeme najradšej.

Budem rada ak mi dáte vedieť či sa Vám takýto typ článkov páči a či spraviť z toho nejakú sériu alebo ste skôr zvedaví na niečo iné. Ďakujem Vám.

14 komentárov

  1. Máte to tam moc hezké. Ten bílý nábytek vypadá krásně a celkově se mi líbí jak to působí čistě a upraveně :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Páni, to je neskutečná změna a snad nikdy jsem neviděla hezčí verandu, úplně mi vyrazila dech ♥

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pěkný článek, také vyrůstám v bytě a plánuji s přítelem domeček :) Tak snad nám to vydrží a něco si najdeme konečně.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásne ste si to zmenili. Veľmi pekná veranda. My sme si kúpili s manželom byt a je dosť náročné nájsť všetko čo by som chcela 😉 ale postupne sa snažíme aby bol náš byt, náš domov.

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme :) Áno je to náročné, ale potom tá premena stojí za to :)

      Odstrániť
  5. Tak změna je teda neuvěřitelná - v dobrým slova smyslu! :) Nádherně jste to zařídili a přeměnili. Mám ráda takový ten bílý styl, působí to čistě, minimalisticky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Booože, tak to je dokonalost ♥ být u vás na verandě, tak ani nechci jít dál, tam bych byla zcela spokojená :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.