ADVENT PODCAST

2. decembra 2018

Ako každé ráno zobúdzam sa na štekot Tea. Je nedeľa a Peti ešte spí. Snažím sa zaspať, ale nejde to. Vstávam, beriem si so sebou paplón a po špičkách potichu odchádzam zo spálne. V obývačke si ľahnem na gauč a zapínam mobil. Pozriem čo je nové na instagrame a púšťam si podcast od Terky. Je pravda, že za posledné mesiace som si kúpila veľa motivačných knižiek, ale keď som našla podcasty a pozorne som počúvala aj to čo nebolo počuť nakoplo ma to. Nechcem teraz tvrdiť, že som silná na všetky prekážky, zlé nálady a odrazu zmením svet, ale tie veci, ktoré sa v živote dejú nie sú bez príčiny. Všetko sa deje pre niečo. Dokonca aj dnes som mala dlhý rozhovor s mojou starou mamou. Rozprávali sme sa o ľuďoch, o povahách a o zmenách, ktoré je potrebné spraviť, aby bol človek šťastný aj s tým čo má napriek tomu, že je ctižiadostivý a chce stále viac...
Hlas Terky TerezainOslo je veľmi príjemný a rozpráva o svojom živote, o živote v Nórsku, ako sa tam ľudia správajú atď..Každý podcast má svoj príbeh a stále som nedočkavá kedy bude ďalší. Tieto podcasty počúvam na Spotify pri upratovaní, pri práci alebo len tak keď potrebujem vypnúť, zasmiať sa a zároveň nakopnúť. Baví ma to.

Samozrejme, že stále hľadám nové a nové podcasty a taktiež ma chytili aj audioknihy. Fakt prichádzam na to, že čím je človek starší tak tým viac sa mení, vníma veci inak a ja som našla to, čo mi tak dlho chýbalo. Motiváciu a kúsok zo seba samej.



Čo vy a podcasty?

Prajem Vám krásnu prvú adventnú nedeľu!

2 komentáre

  1. Moc hezky článek :) já jsem zatím ještě žádný podcast neposlouchala, ale velice me to láká :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.