Vysnívaná kuchyňa

12. decembra 2018




Keď sme sa sem presťahovali bola som rada ako to tu vyzeralo. Myslím tým, že to tu nebolo ako po bombe a dalo sa tu žiť aj napriek tomu, že to chcelo zmeny. Kuchyňu aj kúpeľňu máme stále v pôvodnom stave. Kuchyňa nie je zlá, ale má už čo to za sebou. Podlaha je všelijaká a skrinky na linke sú obúchané. S Petim však musíme vydržať a uvidíme ako bude budúci rok, pretože túto zimu zatiaľ len plánujeme čo by sme chceli zmeniť. Ale viete ako..práce sa nebojím skôr to, že všetko veľa stojí.

Kuchyňu by som chcela ladiť tak ako ostatný nábytok do prírodného, vintage a provensálskeho štýlu. Jedáleň už ako tak máme hotovú podľa našich predstáv tú vám určite tiež niekedy ukážem tak ako som vám ukázala prerábku našej verandy. Dizajn kuchyne necháva Peti na mňa, pretože najviac času tam trávim ja. Spolu skôr riešime cenu. Vždy som chcela takú kuchyňu kde bude drez pod oknom, na okne bylinky /bylinky sa snažím tam mať už teraz aj keď to budem musieť domyslieť, pretože niečo sa im tam nepáči/..Už teraz máme v kuchyni barový pult, ale chceme aby bol širší a zároveň k nemu pripojiť z druhej strany skrinky. Nad pultom si predstavujem nejaký “držiak“ na poháre alebo držiak na naberačky atď. Tak som to videla v Ikei a vyzeralo to skvelo. Kuchyňu s jedálňou máme dosť priestrannú na vymýšľanie, preto som zvedavá čo vymyslíme, ale už teraz sa na tú zmenu neskutočne teším.

2 komentáre

  1. Ja ešte na takéto veci nemylím, ale kuchynky vyzerajú super :) aj mne sa páči vintage štýl :)
    leekralovaa

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Přesně takovou nějakou představu kuchyně mám taky.. jen bych si už nikdy nedala bílou podlahu do kuchyně, máme ji tam ted a úplně šílím, jak je každý den špinavá :/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.