BEAUTY TIME / Moji obľúbenci

6. januára 2019

Počas vysokej školy som peniaze z brigády míňala najmä na kozmetiku a oblečenie. Mala som veľké problémy s pleťou a myslela so si, že práve tá novinka masky, korektoru alebo nový makeup od propagovanej značky mi zaručí, že sa budem aspoň na chvíľu cítiť pekná. Ani tie najdrahšie a najlepšie produkty vám nezaručia to, aby ste sa cítili krásne pokým sa necítite krásne aj vo vnútri. Preto prišla zmena. Hoci si už nekupujem každú novinku, ktorá príde na trh cítim sa lepšie ako pred tým keď som mala plné šuflíky a kúpeľňu kozmetiky. Zmenila som postoj z porovnávania sa na inšpirujem sa a to odporúčam aj vám kočky, ktoré máte problém so sebavedomím ako aj ja. Pomáha to, verte mi.

..no napriek tomu po dlhšej dobe na blogu tu mám pre vás pár vychytávok, ktorých sa len tak ľahko nezbavím z mojej kozmetickej taštičky. 
Nebudem vám tu opisovať zloženie jednotlivých produktov, pretože popravde sa tým všetkým zloženiam nerozumiem. Napíšem vám moje pocity a to čo mi pomohlo s menšími problémami.
Popravde túto značku som vôbec nepoznala. Caudalie a jej pleťový peeling Cleaners&Toners je jednoducho bomba a môže povedať, že najlepší aký som kedy mala. Používam ho raz za týždeň a to konkrétne v piatok ako oddych po celom týždni s makeupom. Pekne mi vyčistí, zjemní pleť a redukuje čierne bodky čo je topka. Pokiaľ máte problémy s pleťou, myslím tým akné vtedy ja osobne som peeling vôbec nepoužívala, pretože mi to pleť vždy len zhoršilo. Teraz keď mám pleť v lepšom stave mi tento peeling veľmi pomáha dokonca aj v boji so suchými miestami počas zimy. Je pre všetky typy pleti takže odporúčam vyskúšať. 
Starnem. To nie je asi novinka haha. Popri tom sa občas objaví už aj náznak vrásky. Náznak? Myslím tým naozajstná vráska, a preto som sa popozerala v Teta drogérii po tomto kréme na tvár. Má ľahkú textúru, nie je vôbec mastný čo mojej pleti vyhovuje. Hneď sa vsiakne do pleti čo je fajn keď si dávam hneď na neho makeup a neupcháva mi pleť s čím mám pri krémoch najväčší problém. Niekedy nie až tak známe značky sú ešte lepšie ako tie, ktoré sú vidieť všade.

No a dostávame sa k najväčšiemu problému za posledné mesiace. Moje vlasy. Sú suché a ich úprava je fakt náročná. S mojou kaderníčkou sa im snažíme prinavrátiť život a tak mi odporučila tento olejček od značky Matrix, ktorý poctivo používam. Je perfektný na výživu a rozčesávanie vlasov. Keď som doma robím si z neho zábaly, pri sprchovaní si ho zamiešam do šampónu alebo do masky. Môže sa používať do mokrých aj suchých vlasov a toto je fakt asi jediná záchrana, ktorá mi pomáha.

Máte nejaký tip na suché a vlasy bez života? Sem s ním prosím. Dúfam, že vás malý beauty článok potešil a keď niektorý z týchto produktov vyskúšate dajte mi určite vedieť.

4 komentáre

  1. Ani jeden z produktov nepoznám a žiaľ ti ani neporadím ako na suché vlasy, nakoľko som nikdy tento problém neriešila :( ale veľmi sa mi páčia fotka aj ich úprava! :)
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.