Zuzi a Peti sa vzali / Posledný tanec

2. februára 2019

Tak a je tu koniec. Posledný tanec. Je to zvláštny pocit a zároveň pocit šťastia ako dnešný deň dopadol. Sme neskutočne unavení, ale stálo to všetko za to. Za tie dlhé mesiace plánovania, riešenia, kombinovania a posledný týždeň pred svadbou, za trošku stresu. Tie pocity by som nevymenila za nič. K popolnočným šatám som si musela obuť balerínky, pretože červené lodičky, ktoré som mala vybraté som na nohy vôbec neobula. Nečakane haha. Hrajú našu pesničku Perfekt a mám neskutočné zimomriavky. Peti si ma k sebe privinul a tancujeme. Pesnička dohrala a my sme si vyslúžili od našich hostí potlesk. Spontánna akcia. Chytila som Petiho za ruku a kráčam smerom k hudbe. Beriem do ruky mikrofón. Vôbec som to nemala v pláne, ale tak som to vtedy cítila. Ďakujem za tento deň, všetkým našim hosťom, rodine, priateľom, že tento deň boli s nami. Aj Peti povie pár slov a za potlesku pokračuje táncovačka. Keď bolo po všetkom, po rozlúčení s rodinou a priateľmi sme prišli na našu izbu. Samozrejme moja prvá cesta smeruje do kúpeľne kde si pomaličky začínam vyberať z vlasov sponky, pretože viem, že keď to neurobím teraz tak nikdy haha. Peti mi prichádza pomôcť, pretože o 4 ráno vyťahovať z vlasov sponky a s takou únavou sama nezvládam. Úspešne to zvládame a odrazu mi  prišlo akoby som mala hlavu o pár kíl ľahšiu haha. Rýchla sprcha mi pomohla na moje opuchnuté nohy a doslova zničené telo. 
Ráno sme sa zobudili skoro - okolo 8mej s tým, že nám stále nedochádzalo čo sa to včera udialo, že sme manželia a že sme to tak zvládli. A tú moju obrúčku som si obzerala z každej strany haha. Prišiel čas aj na čítanie blahoželaní a stieranie losov kde sme asi v 5 vyhrali.  Po raňajkách sme samozrejme ešte celé poobedenie chodili do hotela, balili nejaké veci z našej výzdoby, odnášali šaty a veci z našej izby domov. Odovzdaním kľúčov od izby a svadobnej sály sa naša svadba skončila..ale čo je dôležité, že naša láska s mojím manželom bude pokračovať už navždy.

Dúfam, že sa Vám páčil denník nevesty, články o našej svadbe a že Vás to bavilo tak ako mňa. Tento deň ostane navždy v našich srdciach a keď niečo nedajbože zabudneme určite sa vrátim k článkom a k tým pocitom, ktoré som Vám tu písala. Ak tu mám medzi Vami budúcu nevestičku a číta tieto riadky: Držím ti palce v plánovaní tvojej svadby a zároveň ti prajem, aby tvoj deň bol nezabudnuteľný a dopadol podľa tvojich predstáv a hlavne UŽI SI HO NAPLNO – je to raz za život.

8 komentárov

  1. krásne napísané a fotky och :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty si mala ozaj nádherné šaty.. Ja síce snívam o dlhých ale veľmi ti pristanú :) a fotky sú veľmi pekné. Ja by som nejakú reč dávať nezvláda haha. Som dosť hanblivá :d (neviem prečo blogujem)
    Visit Glowing Passport (blog je pre anglicky)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, ale to sú popolnočné šaty :) Inak svadobné som mala dlhé ak si to myslela :)

      Odstrániť
  3. Zuzi, to je nádherné čtení. A ty jsi taková kouzelná v těch šatech a účesu! <3
    Moc vám gratuluji a přeji jen to nejlepší do společného života.

    ❤️

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.