Beauty time / Garnier BIO

14. septembra 2019

Moja pleť nebola od puberty nikdy dokonalá. Vždy som s ňou bojovala a trvá to dodnes. Počas tehu obdobia sa to zhoršilo – najmä počas tretieho trimestra a tak som zvedavá aká fáza ma čaká po pôrode. V tomto článku som vám písala o Eucerin kozmetike, ktorá je perfektná a veľmi mi s pleťou pomohla. Tonikum aj krém mi už došli a tak používam už len penu na vyčistenie pleti. Tá je pecková. Na instagrame som však zahliadla novinky od Garnier, ktoré  ma oslovili natoľko, že som sa ich rozhodla odskúšať a poviem vám úprimne, že ma zlákala cena v porovnaní s kozmetikou Eucerin a zároveň zloženie. Bylinky mi vyhovujú asi najviac keďže pred tehu som používala len Havlíkovú apotéku, ktorú som počas tehu musela zameniť.
Možno nie každej z vás bude vyhovovať prenikavá vôňa byliniek a tymianového oleja tohto tonika. Mne to nevadí keďže vôňu byliniek mám rada. Stačí trošku z tonika nakvapkať na tampón a pretrieť ním pleť ráno a večer. Na obale píšu, že tonikum obsahuje aj kyselinu salicylovú. Pleť mám po nanesení na dotyk jemnú a vodička pekne stiahne zapálené akné.
Krém je taká čerešnička na torte po vyčistení pleti. Perfektne stiahne pleť a pár sekúnd po nanesení si už môžem dať makeup. Má ľahkú textúru, nie je vôbec mastný čo vyhovuje mojej pleti. Vôna je rovnaká ako tonikum. Používam ho ráno a večer s tým, že si ho nanášam aj na krk. 
Dúfam, že tá silná vôňa byliniek nebude nášmu bábu prekážať, pretože by som sa tohto dua spolu s Eucerin penou a argánovým olejom nechcela vzdať. Akú kozmetiku na pleť používate vy?

7 komentárov

  1. V kozmetike mám hrozne rada prenikavú vôňu, ale z nejakého dôvodu je táto bylinková rada Garnier na mňa až príliš. :D Každopádne si ten krém ma veľmi zaujal, vďaka za tip. ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to silná vôňa v porovnaní napr.s Havlíkovou apotékou,ale zase pomáha čo je hlavné :)

      Odstrániť
  2. na túto radu sa chystám hneď ako dopoužívam otvorené produkty :P

    WHEN PIGS FLY

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já osobně se v poslední době snažím používat aspoň trochu přírodní kosmetiku (třeba zde
    už je podle mě hodně přírodní :), a také ihned zaujalo, že jsou recenzované produkty z bio ingrediencí a ještě k tomu v tak krásných obalech :) S Garnier zrovna špatné zkušenosti nemám, tak třeba někdy něco od nich zase vyzkouším :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa upravila pleť nie zas úplne, ale je to omnoho lepšie keď som dala prednosť bylinkám..aloe vera,harmanček, kozmetika od Purity Vision u mňa momentálne fičí..garnier bola tiež super, ale po pôrode sa hormóny zbláznili a musela som kozmetiku zmeniť :)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.