Ciele na rok 2020

8. januára 2020

..počujem riadny buchot a zobúdzam sa. Prvý krát som prespala Silvester.Vlastne aj Nový rok keďže je 00:02 hod. Pozerám do postieľky s číňanskými očami a snažím sa zaostriť na Kubiho. Ten očividne má petardy na háku a odfukuje. Odľahlo mi,ale stále ho pozorujem keby sa náhodou zobudil. Druhým okom sledujem hodiny a v hlave odpočítavam kedy to skončí. Teo /náš psík/ to má opačne ako Kubi. Ten je nervózny,chodí po chodbe ako tiger v klietke a nakoniec sa zvalí pod stôl v kuchyni. Je mi ho ľúto,ale musí to nejako vydržať. Po chvíľke petardy utíchajú a ja vkĺzam do Petiho teplých papúč ho skontrolovať. Ešte stíham z okna pozrieť pár rán ohňostroja susedov a vduchu si poprajem Šťastný nový rok. Ani vo sne by mi nenapadlo,že rok 2019 bude taký,aký bol. Neplánované momenty sú tie najlepšie a ja som neskutočne vďačná za to všetko čo starý rok priniesol. Som zvedavá na rok 2020. Magický rok. Peti je v práci a tak na novoročnú pusu si musím počkať až ráno.
Potúlim Tea a potichu ho beriem von. Vraciam sa do postele a pritúlim sa ku Kubimu...

Každý rok si dávam nejaké ciele a tento rok nie je výnimkou. Sú to skôr také moje "nakopávače",ktoré ma motivujú byť zase o niečo lepšia a spokojnešia. Aspoň pár z nich vám prezradím a budem rada ak mi dáte vedieť aj vy zopár z tých vašich..

1. Stretávať sa častejšie s rodinou,pretože aj keď občas nesúhlasíme so všetkými "radami do života" rodina je základ a tie chvíle sú pre mňa vzácne keď sa stretneme,porozprávame pri čaji/káve a sme spolu.
2. Byť každým dňom lepšou mamou pre Kubiho.
3. Viac čítať a nájsť si chvíľu aj pre seba.
4. Viac snívať a plniť si sny.
5. Vypustiť z hlavy to,čo neviem ovplyvniť.
6. Stretávať sa s ľuďmi a možno nájsť si nové priateľstvá.
7. Byť usilovnejšia,vďačnejšia,viac sa smiať a tešiť sa z maličkostí.
8. Dovolenka s Petim a Kubim.
9. Fotiť.
10. Vytlačiť fotky a vytvoriť si spomienkový album našej rodiny.

Dali ste si aj vy na rok 2020 nejaké ciele?


Rok 2020,teším sa na teba!

3 komentáre

  1. Krásne ciele. :) Môj cieľ je rozhodne zoštátnicovať a následne si užiť krásne leto. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem a držím palce,nech ti to všetko dobre dopadne :)

      Odstrániť
  2. Moc se mi líbí, když si někdo dokáže takto stanovit cíle a poté je postupně plnit. Zaprvé je velmi motivující sledovat, jak se položky postupné škrtají a mizí tak ze seznamu a zadruhé se v těchto seznamech mohou druzí trošku inspirovat :) Já osobně bych velice ráda konečně vyjela na nějakou dovolenou, která nebude naplánována do posledního detailu,třeba i s tímto, ale naopak se bude skládat ze spousty překvapeni.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.