Naša prvá Pavlova torta

2. novembra 2020

Ahojte :) Popritom všetkom čo sa okolo nás deje som sa snažila trochu na zmenu myšlienok a rozhodli sme sa s Kubim,že upečieme našu prvú pavlovku. Popravde dostal na ňu chuť Peti a ja s novým pomocníkom kuchynským robotom (predčasný vianočný darček), Kubim,pár autíčok,koníkov na pracovnej doske sme sa pustili do toho. Pečenie začalo celkom dobre,Kubi si prekladal v miske cukor,múku,hral sa. Ja som zatiaľ stihla všetko pripraviť a zapnúť ten zázračný prístroj,ktorý ľutujem,že som si nekúpila skôr. Pečenie ma omnoho viac baví,je to rýchlejšie a popritom ako on si robí "svoju prácu" ja sa venujem Kubimu. 

Medzi tým všetkým mi Kubi stihol vyliesť na kuchynskú linku a nechcel ísť späť do veže. Inak to je v poslednom čase jeho najobľúbenejšie miesto na hranie. Musela som na chvíľu všetko nechať tak a krém urobiť neskôr.

Nakoniec všetko dobre dopadlo a tortu sme upiekli,haha. Tato bol spokojný,mama trochu menej za tú bombu v kuchyni,ale za ten sladký pocit v brušku to stálo. 

Ak ju aj ty chceš vyskúšať recept nájdeš tu.
Dnes to bol trochu denníčkový článok bez myšlienok,uvažovania,mudrovania,pretože je toho teraz asi dosť. Tak snáď sa vám článok páčil a budem rada za vaše tipy čo upiecť počas týchto jesenných dní. Len tak na zlepšenie nálady. Ďakujem! :)


2 komentáre

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.