Veľkonočný pondelok

8. apríla 2021

Táto Veľká noc bola pre nás trochu špeciálna, pretože Kubi zažil prvé šibačky s tatom a veľmi si to spolu užili. Ja som bola vyšibaná, vyoblievaná a ten jeho smiech stál aj za to mokré tričko. Síce poobede fúkalo, ale na instagrame na mňa vyskočila fotka s týmito trávami. Erike som hneď písala kde ich nastrihala, pretože ja po takých už dávno pokukujem, ale kupovať som ich nechcela. No a aha. Prehovoriť Petiho nebolo také bolestivé a už sme nasadali do auta. Kubi si v poslednej dobe krátke cesty autom užíva z čoho sa teším, pretože pred rokom to bol boj,haha. Pri fotení som si síce trochu pokazila statív a Kubi nechcel pózovať, pretože tam bol traktor,ale oplatilo sa a už sa neviem dočkať čo z nich vymyslím.

Inak fotenie samej seba so statívom je niekedy boj, ale celkom z toho vyšli pekné fotky, tak si ich tu ukladám ako spomienku. Držte sa a nezabúdajte na úsmev do tohto bláznivého počasia.

4 komentáre

  1. hezke fotky 🙂 verim ze kupovat travu se ti nechtelo, vzdyt to je ulet 😃 ja vloni kupovala svazek obili 😃

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je,ale predávajú ich všade,haha. Ďakujem :)

      Odstrániť
  2. Nádherné fotky. Ja fotím neustále zo statívom a samospúšťou lebo môj muž nevie fotiť tak aby to nebolo rozmazané. A tá tráva je dokonalá dekorácia. U nás nikde na blízsku nie je nič také

    DISCOVERINGGLAM

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie fotky sa vážne mooc podarili. Och ani mi nevrav, fotenie samej seba so statívom vie byť niekedy pekná sranda :D

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.