Sunglasses

19. apríla 2014



Ako prázdninujete ? Ja zatiaľ len oddychujem. Dnes som prvý x kosila náš trávnik pred altánkom. Zbožňujem vôňu čerstvo pokosenej trávičkyKeďže už je tu slniečkovské počasie, síce dnes to tak nevyzerá, pripravila som si pre Vás príspevok o slnečných okuliaroch. Nie každému pri skúšaní sadnú hneď prvé slnečné okuliare. Máte s tým problém ?..pretože ja áno. Pokým nájdem správnu veľkosť, štýl tak trvá to niekedy fakt dlho. V poslednej dobe obzerám, všade kam idem, slnečné okuliare takže je dosť možné, že o chvíľu pribudnú do mojich Accessories for beauty.





“Mačičkovské brýle“ by som hneď brala. Priznám sa, že po takýchto okuliaroch moje srdce piští, ale ešte som si ich nemala možnosť vyskúšať. Podľa mňa na tých správnych tvaroch tváre u ženy pôsobia sexy a Kim je toho príkladom.

Presne tieto mám! Nedokázala som im odolať a jedna z mála štýlov slnečných okuliarov, ktoré mi sedia.


Keď sa povie štýl “Round sunglasses“ hneď si pod tým predstavím Olsen-ky. Málo komu sedia, aspoň to je môj názor, ale keď sadnú stojí to za to.

Som rada, že tento štýl je tiež “na scéne“. Aj takéto slnečné okuliare mám doma a cítim sa v nich naj. Celkovo veľké slnečné okuliare sa mi páčia a už by som ich nemenila. A čo vy ?


Tieto slnečné okuliare tiež zaznamenali veľký bum a má ich doma skoro každý. Ja obľubujem ich dizajn, že sú aj úplne jednoduché alebo "total crazy" farebné a musíte uznať, že Reese je v nich kočka.


Aký štýl slnečných okuliarov preferujete vy? Máte aj vy problém s výberom tých správnych ? Dúfam, že príspevok Vás trochu inšpiroval a už viete, ktoré sa stanú vašim úlovkom :)

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.