Blogger part I.

9. mája 2014



Pekný piatok Vám prajem! Aký bol týždeň? Ja som spravila skúšku !! :)..Prvá skúška za mnou a dúfam, že to pôjde takto aj ďalej. Od stredy sme s Petim spolu u nás a užívame si spoločné chvíle. Včera po “150rokoch“ som bola s ním vo fitku. Poviem Vám, že po včerajšku mám takú svalovicu, ale dnes ideme znova a už sa teším :) Čo máte v pláne pre dnešok vy ? Dnes Vám prinášam 1. Časť z mojich obľúbených bloggeriek, od ktorých čerpám inšpirácie a snažím sa zlepšovať blog aj keď to teraz počas skúšok nie je jednoduché, ale sľubujem, že keď všetko prehrmí príde všetko, čo mám v pláne aj na blog. 


Z mojich obľúbených blogeriek je Becca top. Jej fotky, príspevky, jej štýl..vždy sa teším na jej príspevky a dúfam, že raz sa mi podarí byť v blogovaní taká dobrá ako je ona.


Pekná fínka tak isto ako aj jej blog. Páčia sa mi jej fotky a štýl, ktorý je niekedy jednoduchý, športový , niekedy zas elegantný a ženský. Presne od nej čerpám inšpirácie na outfity, pretože ona vie spojiť niekedy jednoduché kúsky, ktoré spolu tvoria dokonalý a vždy zladený outfit.


Znova sa budem opakovať, ale mňa vždy blog zaujme samozrejme štýlom blogerky, dizajnom alebo fotkami a to ma presne zaujalo aj na tomto blogu. Čo vravíte na jej štýl ?

Čo vravíte na prvú trojku mojich obľúbených blogeriek ? Aké sú vaše obľúbené blogerky ? Budem rada ak sa so mnou podelíte o ne vo vašich komentároch pod príspevkom ! Užite si piatok aj keď to vonku vyzerá všelijako. My s Petim plánujeme dneska grilovať mňam, mňam.

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.