15 random facts about me

10. augusta 2014



1. Milujem spánok. Keď som bola malá, spánok som veľmi v obľube nemala, pretože do 21:00 som musela byť v posteli, ale vynašla som sa. Nechávala som si  pootvorené dvere do obývačky aby som mohla pozerať filmy, ktorým som vtedy nerozumela, relácie, to, čo pozeral zvyčajne ocino zatiaľ čo moja sestra Evi spala. Teraz by som spánok nevymenila za nič. Hlavne vtedy, keď sa mi niečo sníva a “vytváram“ si vlastný svet.

2. Rada trávim chvíle s priateľmi aj keď je ich veľmi málo, keď som doma. Väčšinou “žijem“ vo Zvolene. Zvolen ma zmenil, pretože vo svojom “tínedžerskom veku“ som nebola na veľa diskotékach, nebola som do neskorého rána vonku. Rodičia ma tak vychovávali a s odstupom času som im za to vďačná, pretože keď sa pozriem na dnešné deti som rada, že som taká ja nikdy nebola. Doba sa zmenila. No uznajte.
Avšak teraz samozrejme, keď som v ZV, rada si chodím s kamarátmi posedieť, s Petim na večerné prechádzky, občas diskotéky alebo si kúpime pukance a ideme do kina. Časom však zisťujem, že tých ozajstných priateľov je málo. 


3. S príchodom Petiho do môjho života sa všetko zmenilo - k lepšiemu. Len toľko chcem k tomu povedať, že som našla najlepšieho kamaráta a najlepšieho partnera v jednej osobe. Už sa mám pre koho usmievať, dýchať a tešiť sa zo života. On je moje všetko!


4. Niekedy si dávam predsavzatia, ktoré sa niekedy splniť nedajú. Moje nesplniteľné predsavzatie je nejesť čokoládu. Najdlhšie som vydržala týždeň, no potom prišli moje narodeniny a s nimi aj torta. No nedáte si ?!

5. Pijem len čistú vodu, minerálku alebo ovocný džús. S kofolou alebo s veľmi sladkými malinovkami ma môžete vidieť fakt len zriedka a vtedy mi to moja pleť samozrejme na druhý deň poriadne spočíta. Nikdy ma však neuvidíte piť mlieko. Nemám ho rada, nechutí mi.


6. Ľutujem ten moment, keď som prestala s tancom. Tancovala som 7 rokov moderný tanec a potom hip hop. Tajne dúfam, že sa raz opäť k nemu vrátim.

7. 7- je moje šťastné číslo. Možno aj preto, že som sa v 7. Mesiaci / Júly narodila. S Júlom prichádza leto, slnko, voda, pláž, relax, dovolenka, opálená pokožka. No čo viac si priať?

8. Mám rada krémiky, mastičky, olejčeky, ktorými môžem rozmaznávať moju pokožku, pleť, vlasy. Vždy po sprche si natieram telo telovým krémom od Balea bodybutter kakao. Krásne vonia. Predtým som mala kokosové a mandľové. Vrelo odporúčam!

9. Móda


10. Môj sen je mať zdravú pleť a páčiť sa sama sebe = mať zdravé sebavedomie

11. Nikdy nejdem spať neodlíčená. Akokoľvek som unavená, vždy sa pred spaním odlíčim a umyjem zuby. Nechápem, ako sa niekto pred spaním neodlíči. Možno teraz máte krásnu pleť, ale raz Vám to pleť všetko vráti.

12. Ešte som nikdy “neochutnala“ chuť cigarety a ani sa na to nikdy nechystám. Na druhej strane, neodcudzujem ľudí, ktorí fajčia, pretože je to ich voľba – zlá voľba.

13. Možno raz sa mi podarí na blog “zavesiť“ príspevky s mojimi outfitmi a bude sa Vám to páčiť. Najskôr však musím dostať z mojej hlavy, že som neni fotogenická, že na fotkách nevyzerám dobre a ten 
hlavný bod –získať sebavedomie.


14. Som tvrdohlavá a keď sa mi niečo nepáči nahnevám sa, ale snažím sa to zlepšovať, pretože tieto vlastnosti na sebe nemám rada.

15. Keď budem “veľká“, priala by som si mať rodinný dom s malou záhradkou, kde budem pestovať zeleninu, budem tam mať jazierko s rybkami. Dom mi bude strážiť psík – labrador. Pri svojom boku chcem mať Petiho a pracovať v oblasti, ktorá ma bude baviť, napĺňať a budem mať z nej radosť. Budeme šťastní, zdraví my aj moja rodina a stále budeme spolu. Nie nezložím si svoje ružové okuliare!



Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.